Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Εχουν πολλούς σταυρούς


Θυμάστε τι έγραφα πριν από λίγες ημέρες περί “ηρωικών” εξόδων (δείτε ΕΔΩ). Ε, το θέμα αρχίζει και παίρνει διαστάσεις, αφού διευρύνεται η …βάση αυτών που αποφάσισαν να ιδιωτεύσουν. Για μετακίνηση στην απέναντι μεριά δεν μπορώ να το εγγυηθώ!!!

Και μια που το έφερε η κουβέντα στους υποψηφίους, μια έκκληση: υποψήφιος έχει υποσχεθεί την αποπληρωμή κάποιου λογαριασμού αλλά κάνει την παλαβή εδώ και πολύ καιρό. Οι “ενδιαφερόμενοι” προσπαθούν να τον στριμώξουν να το κάνει έστω και τώρα, τώρα που χρειάζεται και την ψήφο τους. Για να δούμε την εξέλιξη του θέματος, γιατί και ο λογαριασμός είναι μεγαλούτσικος ενώ κάποιοι που έπεσαν στην παγίδα του ταξίματος ήδη χρησιμοποιούν λέξεις που αγγίζουν την αξιοπιστία του ιδίου του υποψηφίου.
Η έκκληση: πλήρωσέ το και εσύ ρε αδερφέ, το έταξες το ρημάδι!!! Τόσα έξοδα το τελευταίο διάστημα, πλήρωσέ το γιατί τους βλέπω με …άγριες διαθέσεις πάνω από την κάλπη. Για να “θυμηθείς” το θέμα, σου βάζω την εικόνα στα δεξιά. Και για να κλείσω με τις υπενθυμίσεις: μετρούν και πολλούς ΣΤΑΥΡΟΥΣ (με μέγιστο τα 1.861 ψηφοδέλτια!).