Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ανοιχτή επιστολή Φ. Δημητριάδη σε Ισαάκ Χαλκίδη


Αγαπητέ φίλε και συνδημότη Ισαάκ Χαλκίδη,

Με αφορμή τη σημερινή συνέντευξή σου στην TV Πέλλα και στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Χάρη Καφτεράνη «Πολιτικές Αντιπαραθέσεις» και παρότι δεν είχα καμία διάθεση να κάνω το οποιοδήποτε σχόλιο, οφείλω να τοποθετηθώ για την αποκατάσταση της αλήθειας αποκλειστικά και μόνο στο σκέλος που με αφορά.

Είναι γεγονός ότι συναντηθήκαμε περισσότερες από δύο φορές στη Βέροια, όπου συζητήσαμε το θέμα της συμμετοχής σου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου στον υπό διαμόρφωση -τότε- συνδυασμό, του οποίου είχα την πρόθεση να τεθώ επικεφαλής.

Σε όλες τις συζητήσεις η άποψή σου ήταν η ίδια: «Επιθυμώ να συμμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μαζί σου, αλλά το ζήτημα πρέπει να το διαχειριστείς με το Χαλκίδη», εννοώντας προφανώς τον αδελφό σου και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιχάλη Χαλκίδη, κάτι που έκανα, αλλά λόγω των απόψεων του βουλευτή δεν υπήρξε σημείο σύγκλισης. Κι αυτό γιατί απαίτηση του βουλευτή ήταν να αποκλειστούν οι κ.κ. Καρέλης, Ματσούκας, Τζιφόπουλος, Κούγκας, Γκαβαρδίνας και Βεσυρόπουλος (δεν είχε εκδηλώσει τότε την πρόθεσή του ο κ. Τσαβδαρίδης να ασχοληθεί με το Δήμο της Βέροιας), πράγμα που, όπως ήταν φυσικό, το απέρριψα, λέγοντάς του ότι με τον αποκλεισμό των παραπάνω κινδυνεύει να χαθεί ο Δήμος Αλεξάνδρειας, ενώ η απάντησή του ήταν «Δε με ενδιαφέρει καθόλου».

Τα δε άλλα περί ευρείας σύσκεψης με τη συμμετοχή βουλευτή, νομάρχη, προέδρου της ΝΟΔΕ και άλλων στελεχών, ενδεχομένως να ήταν στη σκέψη σου, πλην όμως σε εμένα τουλάχιστον δεν τα δημοσιοποίησες και εδώ οφείλω να σε διαψεύσω.

Κλείνοντας σου εύχομαι προσωπικώς καλή επιτυχία στην επιλογή που έκανες, όπως και άλλοι συνάδελφοί σου από το Δήμο Μελίκης.


Φώτης Δημητριάδης

Δήμαρχος Πλατέος

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Μία απάντηση στο “Ανοιχτή επιστολή Φ. Δημητριάδη σε Ισαάκ Χαλκίδη”

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΣΙΜΟ?

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.