Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Τέλος πρώτου κύκλου με την εμφάνιση Δημητριάδη

Με την εμφάνιση Δημητριάδη στο Κάστρο χθες έκλεισε ο πρώτος κύκλος εμφανίσεων των υποψηφίων δημάρχων για το νέο δήμο της Αλεξάνδρειας. Δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε αυτά που είπε ο νυν δήμαρχος Πλατέος, τα είδατε ζωντανά στην “Περισκόπηση” ή θα τα διαβάσετε σήμερα σε blogs και εφημερίδες.

Θα μείνω σε ένα μόνο: το κλίμα θα βαρύνει, αυτό είναι σίγουρο. Γιατί άρχισαν οι ευθείες βολές μεταξύ των υποψηφίων και είναι πρακτικά αδύνατο και πολιτική αυτοκτονία 39 μέρες πριν από τις εκλογές να κάθεσαι και να ακούς κριτική και να μην απαντάς.
Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε και νέο – σφοδρό όμως αυτή τη φορά – γύρο , ο οποίος θα κλείσει περίπου 1 εβδομάδα πριν τις εκλογές. Μετά και για την εβδομάδα που θα απομείνει, θα βγουν τα πολύ βαριά χαρτιά.
Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ένα πράγμα: στα 2 “μεγάλα” ψηφοδέλτια υπάρχουν άνθρωποι που μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες ήταν στενοί συνεργάτες, πρωτοκλασάτοι, του αντιπάλου. Γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις και όταν αποφασίσουν να τα δημοσιοποιήσουν το προεκλογικό σκηνικό θα πάρει φωτιά.

Αυτό όμως που θα πρέπει πάση θυσία να αποφευχθεί πρέπει να είναι τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και οι …αποκαλύψεις που πιο πολύ σε λάσπη μοιάζουν. Αν οι πολίτες υποψιαστούν έστω και ένα τέτοιο “προεκλογικό” τερτίπι, τότε καλό θα είναι να μαυρίσουν αυτόν που σκέφτηκε να το θέσει σε εφαρμογή.
Γιατί σε νέο δήμο, που θα έχει νέο πλαίσιο αρμοδιοτήτων και λειτουργίας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ με ανθρώπους που υπηρετούν λογικές και πρακτικές του παρελθόντος. Θα μας καταδικάσουν, εμάς, τα παιδιά μας και το μέλλον μας, αφού η ανικανότητά τους να πείσουν θα τους οδηγήσει σε άλλα. Και εκεί θα φανεί πόσο επικίνδυνοι για τον τόπο είναι.
Ξεκάθαρα πράγματα!!!

3 απαντησεις στο “Τέλος πρώτου κύκλου με την εμφάνιση Δημητριάδη”

ΚΑΛΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ. Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.