Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΞΕΦΤΙΛΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ;

ΠΕΡΙΕΡΓΑ & ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Αν γουστάρει, ας πάει και ας χαρίσει και το σπίτι της στους Τούρκους! Το δικό μου όμως σπίτι δεν έχει δικαίωμα να το παραδίδει πουθενά η κυρία Δραγώνα, που φέρεται να είναι η εισηγήτρια της πρότασης – που έγινε αποδεκτή για φέτος, χωρίς να είναι γνωστό τι θα γίνει τα επόμενα χρόνια – να μπει λουκέτο στην Ελληνική Ειδική Παιδαγωγική Ακαδημία της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για την ακαδημία στην οποία εκπαιδεύονται οι δάσκαλοι για τα μειονοτικά σχολεία της Θράκης.

Τώρα, αν θα έρχονται από Τουρκία μεριά οι νέοι δάσκαλοι (ή αν θα γίνει ένα άλλο “ειδικό” σχολείο εκπαίδευσής τους, το οποίο θα ελέγχεται όχι από το ελληνικό κράτος αλλά από την Τουρκία), αυτό είναι ένα θέμα που θα πρέπει να εξεταστεί, αφού οι γείτονες είναι αδίστακτοι και επικίνδυνοι.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

2 απαντησεις στο “ΞΕΦΤΙΛΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ;”

ΜΕ ΒΡΗΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΟΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΩ ΑΜΕΣΑ:
1) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΨΑ, ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ,
2)ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΩ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ – ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ (ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ…)
3)ΤΟ “ΚΟΡΙΤΣΙ” ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑ, ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ (ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΕΣ ΜΑΣ).
4)ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΑΛΛΟ BLOGGER. ΜΕΓΑΛΟΥΤΣΙΚΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΜΜΕ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ

ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΑΥΤΗ ΨΗΦΙΣΕΣ, ΑΥΤΗ ΕΧΕΙΣ! ΑΣΕ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ Σ΄ΑΡΕΣΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ)! ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΜΜΕ!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.