Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΟΙ Θ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΑΝΤ. ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Θ. ΚΑΤΡΑΝΑΣ


Θυμάστε που τα λέγαμε στην αρχή της προεκλογικής περιόδου.
Με το που θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια (το μεγαλύτερο μέρος τους, ένας βασικός κορμός τέλος πάντων) οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων θα άρχιζαν να έρχονται “βροχή”.

Σήμερα ανακοίνωσαν τις υποψηφιότητές τους με το συνδυασμό του Μπάμπη Γκιόνογλου οι Θ. Θεοδωρίδης, Αντ. Σαραντόπουλος (για το ψηφοδέλτιο που θα παρουσιαστεί στο σημερινό δήμο Πλατέος) και Θαν. Κατράνα (στο σημερινό δήμο Αντιγονιδών).
Οι δηλώσεις των τριών υποψηφίων έχουν ως εξής:

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΑΝ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Φίλες και φίλοι

Συνδημότες – συνδημότισσες του Νέου Δήμου Αλεξάνδρειας

Με αυτήν μας την κοινή δήλωση θέλουμε να γνωστοποιήσουμε την πρόθεσή μας να συμμετέχουμε ως υποψήφιοι στις Δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου με τη Δημοτική Κίνηση «ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με επικεφαλής το Μπάμπη Γκιόνογλου. Συμμετέχουμε στην Κίνηση αυτή γιατί πιστεύουμε ότι εγγυάται την ανάπτυξη του τόπου, τη δημιουργία και προσφέρει ίσες ευκαιρίες για όλους τους δημότες και για όλα τα χωριά μας. Οι επερχόμενες εκλογές σηματοδοτούν μια νέα αρχή και ένα νέο ξεκίνημα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Οι ανάγκες που προκύπτουν είναι μεγάλες και χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας για το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Θεοδωρίδης Αν. Θεόδωρος

Σαραντόπουλος Αντώνης

—-

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΡΑΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»

Συνδημότισσες – συνδημότες

Οι εκλογές στις 7 Νοεμβρίου θα είναι μια νέα αρχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και για τον τόπο μας. Στη νέα αρχή πρέπει να συμμετέχουμε όλοι μας για να πάει μπροστά ο τόπος που ζούμε και αγαπάμε. Με αυτή τη δήλωσή μου θέλω να κάνω γνωστό σε όλους την πρόθεσή μου να συμμετέχω ως υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές με την Κίνηση «ΡΟΥΜΛΟΥΚΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» με επικεφαλή τον ΜΠΑΜΠΗ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ.

Ως νεολαίος συμμετέχω στη Δημοτική Κίνηση γιατί πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει με το μεράκι, την αγάπη και τις νέες ιδέες που έχουν να γίνουν μπροστάρηδες μιας νέας αρχής για τον τόπο μας.

Κατράνας Αθανάσιος