Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΚΤΟΣ


Διεθνής ξανά ο Γιώργος. Χτύπησε τον ανασχηματισμό του εντός, άφησε στο πόδι του το Ραγκούση και πήγε μέχρι το New York για συναντήσεις.
Καλές οι συναντήσεις, δε λέω. Και με τους σωστούς ανθρώπους, αρκεί να μας βγει σε καλό η όλη κατάσταση και να κονομήσουμε και κάτι ως χώρα!
Είδε τον γ.γ. του ΟΗΕ, είδε κάτι εβραϊκά λόμπι (αυτοί που έχουν τα κουμάντα στις ΗΠΑ είναι τα κάθε είδους λόμπι που αλωνίζουν στους διαδρόμους, οι Ομπάμες και οι υπόλοιποι απλά εκτελούν τα …θελήματα), θα δει – μεσολαβήσει και με το Ιράν. Κανάν επενδυτή μόνο να δούμε, να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και την υπανάπτυξη στην οποία είμαστε χωμένοι. Αυτό είναι που καίει!!

Και μια που γράφω για υπανάπτυξη θυμήθηκα την Τρόϊκα, γιατί σε υπανάπτυκτους μόνο πάνε να προφέρουν υπηρεσίες τέτοια ευαγή ιδρύματα και οργανισμοί. Στα ταλέντα λοιπόν που ανακάλυψαν την Αμερική (πως δηλαδή το ΔΝΤ, η ΕΕ και η ΕΚΤ θα μας κάτσουν στο σβέρκο και μετά την επίσημη λήξη του Μνημονίου, το 2013) τα χαιρετίσματά μας! Τα λέμε εδώ και καιρό: ήρθαν για να μείνουν καιρό τα παλικάρια. Όπου πάνε, αν δεν τους πετάξουν έξω με τις κλωτσιές, κάθονται για πολλααααά χρόνια. Μέχρι να ρουφήξουν το μεδούλι, μέχρι να στεγνώσουν τη χώρα, μέχρι να κατασπαράξουν κάθε φυσικό πόρο. Τότε φεύγουν….