Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αλ. Κανακάρης: Καλώ όλους όσους βιώνουν τα δρώμενα με την ίδια απογοήτευση & αγωνία να πλαισιώσουν και να ενισχύσουν τη “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙOY"

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Με αίσθημα ευθύνης, αγανακτισμένος και απογοητευμένος από το σε εθνικό επίπεδο πολιτικό σκηνικό που έχει στηθεί σε βάρος όλων μας, χωρίς διέξοδο και ελπίδα για το αύριο, σκηνικό που ενισχύεται στην τοπική κοινωνία μας από την λογική των συγκοινωνούντων δοχείων που επικρατεί στις δύο μεγάλες παρατάξεις με τις μετακινήσεις ένθεν και ένθεν που εύκολα ερμηνεύονται, γιατί τις ίδιες πολιτικές πρεσβεύουν και εφαρμόζουν εξαντλώντας τες σε μικροπολιτικά και ενίοτε προσωπικά συμφέροντα ακριβώς όπως εδώ και χρόνια η κοινωνία μας τα έχει αντιληφθεί .

Με όραμα για την τοπική αυτοδιοίκηση, με την ελπίδα ζωντανή ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν σ΄ αυτόν τον τόπο, μακριά από το στείρο χειροκρότημα, αντιδρώντας και καταδικάζοντας τις αδηφάγες ορέξεις των δύο “μεγάλων”: Συμπαρατάσσομαι στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 με τον Συνδυασμό του υποψήφιου Δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΛΕΥΡΑ “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ” θέτοντας υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος. Καλώ όλους όσους βιώνουν τα δρώμενα με την ίδια απογοήτευση και αγωνία να πλαισιώσουν και να ενισχύσουν την “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙΟΥ”. Μαζί με σας σίγουρα πολλά μπορούμε να κάνουμε.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΚΑΝΑΚAΡΗΣ

2 απαντησεις στο “Αλ. Κανακάρης: Καλώ όλους όσους βιώνουν τα δρώμενα με την ίδια απογοήτευση & αγωνία να πλαισιώσουν και να ενισχύσουν τη “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΡΟΥΜΛΟΥΚΙOY"”

ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΚΑΚΙ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΟΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ …ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ΄΄΄΄΄΄

Ρε Αλέκο , δεν ήξερες δεν ρώταγες τουλάχιστον? Ρε άσε την Αριστερά , σιγά μην περίμεναν εσένα να τους στηρίξεις , για τον Αλευρά λέω. Ρε αυτός είναι τρεις λαλούν και δυό χορεύουν. Η θέση 12 και το νερό των πηγών είναι η μόνιμη επωδός του. Αλλά και η αριστερή σου στροφή με το τζιπ το Τσερόκι σου πως ταιριάζουν ρε φίλε? Θα μου πεις και ο αρχηγός σου το γιό του στο εξωτερικό δεν τον σπούδασε? Αριστερά για γέλια και για κλάματα. KaraBelas

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.