Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΕ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ


ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ,ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ – ΟΧΙ ΜΟΥΦΑ!
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ PORTAL ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Είπαμε: όταν τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα τότε θα
έχουμε και ονόματα και ….διευθύνσεις.

Με ανακοίνωσή της, η επιτροπή ανάδειξης υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010 έκανε γνωστή την απόφασή της για τα πρόσωπα που θα στηρίξει ως υποψηφίους δημάρχους σε όλη τη χώρα το κυβερνών κόμμα. Φυσικά μένει να συνεδριάσει και το Εθνικό Συμβούλιο, αλλά είναι μια τυπική διαδικασία.

Στην Ημαθία το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε μέχρι στιγμής να στηρίξει στη Βέροια την νυν δήμαρχο Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου – Γεωργιάδη και στη Νάουσα τον νυν δήμαρχο Αν. Καραμπατζό. Οπότε απομένει η ανακοίνωση για το δικό μας δήμο. Την επίσημη ανακοίνωση για τη στήριξη των δυο θα τη δείτε στο portal του ΠΑΣΟΚ, ΕΔΩ

Γιατί είπαμε: πλέον μόνο τσεκαρισμένα – από Αθήνα μεριά και από πουθενά αλλού – πράγματα. Τα “μου είπε”, “του είπαν”, “μια πληροφορία από έγκυρη πηγή” κλπ τέλος! Από σεβασμό και μόνο στο χρόνο και στο χρήμα (ρεύμα καίει ο υπολογιστής ή το κινητό) των αναγνωστών του blog.

Μία απάντηση στο “ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΣΕ ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΒΕΡΟΙΑ”

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΦΕΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΡΗΞΕΙΣ Η ΧΡΙΣΜΑΤΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.