Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΘΕΣ Ο ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ

Μια πρώτη επαφή – χαλαρή μεν αλλά πάντα με προεκλογικό ενδιαφέρον – με ανθρώπους που προτίθενται να ενεργοποιηθούν στο πλευρό του στις επόμενες εκλογές είχε χθες βράδυ στο Πλατύ ο Μ. Γκιόνογλου.
Σε μια συνάντηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως “συνάντηση γνωριμίας” είδε ανθρώπους που έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να κατέλθουν στις επόμενες εκλογές και να συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιο που θα καταρτίσει ο νυν δήμαρχος Αλεξάνδρειας αλλά και δημότες που ήδη έχουν δηλώσει την προτίμησή τους στο πρόσωπό του.

Μεταξύ αυτών που συμμετείχαν σε αυτή την άτυπη συγκέντρωση φίλων του Μπ. Γκιόνογλου ήταν το μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Θ. Χαντζίδη, ο γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ στο Πλατύ Μ. Κωνσταντινίδης καθώς και αρκετοί πολιτικοί και όχι μόνο φίλοι (παλιοί και νέοι) του δημάρχου Αλεξάνδρειας.

Είναι πλέον σαφές πως, μετά και από τις σημερινές εξελίξεις με την διακήρυξη του Φ. Δημητριάδη, το τοπικό πολιτικό σκηνικό παίρνει φωτιά και πως οι συναντήσεις σε κάθε σημείο του νέου δήμου όλων των υποψηφίων δημάρχων με κομματικά στελέχη αλλά και ενεργά μέλη των τοπικών κοινωνιών (που ανήκουν σε όλους τους πολιτικούς χώρους) θα είναι πλέον συχνές και δημόσιες.