Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ (ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΔ).


ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ, ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ!
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ; ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.

(από την εφημερίδα “Το Βήμα” της 5ης Αυγούστου)
Διαστάσεις σύρραξης έχουν αρχίσει και παίρνουν οι προστριβές των «γαλάζιων» υποψηφίων δημάρχων σε πολλούς δήμους της χώρας, αν και πολύ λιγότερα είναι τα προβλήματα που υπάρχουν με τους υποψήφιους περιφερειάρχες της ΝΔ. Στο στόχαστρο της έντονης κριτικής είναι ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κ.
Β.Μιχαλολιάκος, ο οποίος κατηγορείται για προβληματική διαχείριση, ενώ σε αρκετές περιοχές έχει στηθεί τρικούβερτος καβγάς, σε μια περίοδο που το τελευταίο που επιθυμεί η ηγεσία είναι εμφύλιοι πόλεμοι και αλληλοσπαραγμοί.
Παρά την επιθυμία του προέδρου της ΝΔ κ.
Αντ. Σαμαρά να διατηρηθεί ηρεμία, αυτή δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί, καθώς κυριαρχούν εντάσεις, απειλές, εκβιασμοί, συγκρούσεις και ανταλλαγή βαριών εκφράσεων μεταξύ των υποψηφίων, ενώ πληθαίνουν τα πυρά κατά του κ. Μιχαλολιάκου. Το ξεκαθάρισμα, που έχει ήδη προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη Ρηγίλλης, πυροδοτεί εντάσεις και στο παρασκήνιο διαμορφώνεται εκρηκτικό κλίμα με απρόβλεπτες συνέπειες, αφού σχεδόν στους περισσότερους έχουν δοθεί διαβεβαιώσεις ότι θα είναι υποψήφιοι. Οι επιλογές γίνονται με βάση, όπως δηλώνει στους ενδιαφερόμενους ο κ. Μιχαλολιάκος, τις δημοσκοπήσεις που έχουν διενεργηθεί κατ΄ εντολήν του κόμματος. Ομως πολλά «γαλάζια» στελέχη αμφισβητούν το συγκεκριμένο επιχείρημα, ενώ λέγεται ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και δημόσιες καταγγελίες από υποψηφίους που «κόπηκαν», οι οποίοι θα θέτουν ευθέως θέμα για την αξιοπιστία των συγκεκριμένων ερευνών.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ