Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…


Υπάρχουν άραγε ακόμη σε αυτή τη χώρα οι αμετανόητοι που
νομίζουν πως μόνο καλά έχουμε να πάρουμε από τη συναλλαγή μας με το ΔΝΤ, την ΕΕ και την ΕΚΤ;
Κι όμως υπάρχουν!
Κι όπως υπάρχουν ακόμη αυτοί που – καθισμένοι στη μακαριότητα που τους προσφέρει ένα τσουβάλι πεντακοσάρικα κάθε μήνα – νομίζουν πως η χώρα είναι κάποια ΑΕ η οποία θα πρέπει να διοικείται με βάση τους νόμους της αγοράς. Προκόψαμε τόσα χρόνια, είδαμε πως λειτουργεί η “αγορά” στην ελληνική πραγματικότητα (ειδικά στο κομμάτι των σχέσεων μεταξύ ιδιωτών/εργολάβων/προμηθευτών και κρατικού τομέα).

Η χώρα πρέπει πρώτα να κοιτάξει τους πολίτες της και όχι τους δανειστές της! Γιατί δεν είναι ΑΕ, δεν είναι π.χ. μια ΑΕΚ που θα ενταχθεί στο άρθρο 44 και την επομένη ή θα κλείσει ή θα βγει στον αφρό.

Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όλοι όσοι νομίζουν πως η Ελλάδα θα γίνει το πειραματόζωο, το fun park του νεοφιλελευθερισμού και της ασυδοσίας της αγοράς: ο λαός δεν θέλει και πολύ ακόμη για να τους στείλει για οριστικές διακοπές, όλους μαζί. Τα αίτια υπάρχουν, την αφορμή αναζητά τη στιγμή αυτή!!

Και ας θυμηθούμε και κάτι παλιό – που έχει σχέση με Ελλάδα, ΕΕ και την προσπάθεια να κάνουν όλη την Ευρώπη μια εταιρία την όποια θα διαχειρίζονται οι τράπεζες: