Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Η ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΛΛΑΣ


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία στην Κρύα Βρύση της
Πέλλας για τη διοργάνωση της PELLA EXPO, της 23ης Γεωργικής Βιοτεχνικής Έκθεσης, με σημαντικό αριθμό δηλώσεων συμμετοχής από εκθέτες μέχρι και σήμερα. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου.
Συνδιοργανωτές της έκθεσης είναι εκτός του Δήμου Κρύας Βρύσης, η Νομαρχία Πέλλας, το Επιμελητήριο Πέλλας, η Τ.Ε.Δ.Κ. Ν. Πέλλας και ο Εμπορικός Σύλλογος Κρύας Βρύσης. Η εμβέλεια πλέον της έκθεσης ξεπερνάει τα όρια της Κεντρικής Μακεδονίας και φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν περιφερειακό πόλο ανάδειξης και προβολής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής.
Είναι χαρακτηριστικό ότι φέτος έχουν δηλώσει συμμετοχή επιχειρήσεις και από τη Θεσσαλία, τη Δυτική Μακεδονία τη Πελοπόννησο. Ο φετινός θεσμός έχει και ένα άλλο χαρακτηριστικό. Είναι η τελευταία έκθεση που διοργανώνετε από τον Δήμο Κρύας Βρύσης, αφήνοντας έτσι παρακαταθήκη στην επόμενη δημοτική αρχή την περεταίρω αναβάθμιση και ανάπτυξη του θεσμού.
Στη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί και το συνέδριο με θέμα τη δυναμική προώθηση των αγροτιών προϊόντων στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

ΠΗΓΗ: almopia news