Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΔΕΝ ΑΝΕΜΕΝΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ Ο Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ


Άρχισαν τα όργανα! Και συνεπής στα όσα έγραψα, ξεκινώ να ασχολούμαι ξανά με τα εκλογικά της Τ.Α. από τη στιγμή που υπάρχει πλέον κάτι το απτό και όχι τα ρεζιλίκια της προηγούμενης περιόδου.

Με ανακοίνωσή του ο Φώτης Δημητριάδης κάνει γνωστό πως θα κατέλθει στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού που φέρει την ονομασία “Ελπίδα για την Αλεξάνδρεια”. Έμβλημα του συνδυασμού θα είναι ένα δένδρο με αριθμό κλαδιών που θα αντιστοιχεί με τα δημοτικά διαμερίσματα του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας.

Αρχικά υπήρχε η πληροφορία πως η ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί την Πέμπτη το πρωί, στη συνέχεια την Τετάρτη το απόγευμα (γιαυτό και έγραψα σε προηγούμενη ανάρτηση “περισσότερα την Πέμπτη το πρωί”) αλλά τελικά όλα έγιναν σήμερα το πρωί.

Μαζί με τον Φώτη Δημητριάδη προσυπογράφουν ο Κ. Καρέλης, ο Γ. Στεργιόπουλος και ο Ν. Γκαβαρδίνας.
Η ανακοίνωση λέει πολλά, επικεντρώνοντας στο ότι ο συνδυασμός είναι ανεξάρτητος (άσχετα αν μέχρι πριν από 2 μέρες οι ίδιοι άνθρωποι ανέμεναν και αγωνίζονταν να λάβουν τη στήριξη της ΝΔ!).

Πάντως τώρα αναμένεται η αντίδραση του Παν. Γκυρίνη, ο οποίος περιμένει να δει τι θα γίνει με το θέμα της στήριξης από τη ΝΔ (και το τι θα κάνει αν δεν την λάβει, αν το κόμμα αποφασίσει να μη δώσει στήριξη στο Δήμο Αλεξάνδρειας – παίζει και αυτό!).
Επίσης τώρα αυτό που απομένει είναι η στάση και του Μπ. Γκιόνογλου.

Πιθανά σενάρια;
1) να λάβει τη στήριξη από τη ΝΔ ο Π. Γκυρίνης και να υπάρχει διάσπαση (λόγω ύπαρξης δυο ψηφοδελτίων) του συντηρητικού χώρου

2) να λάβει τη στήριξη από τη ΝΔ ο Φ. Δημητριάδης και να υπάρξει διάσπαση (λόγω απωλειών ή μεταπήδησης στελεχών Γκυρίνη σε άλλο ψηφοδέλτιο),

3) να μη λάβει τη στήριξη ουδείς εκ των δυο.

Όπως και να έχει, πλέον ανοίγει ο δρόμος για να κινηθούν ελεύθεροι άπαντες και κυρίως για τον Μπ. Γκιόνογλου, ο οποίος είναι πολύ πιθανόν να έχει να αντιμετωπίσει 2 ψηφοδέλτια του συντηρητικού χώρου. Επίσης επιβεβαιώνεται η φήμη που κυκλοφορούσε πριν από 2 περίπου εβδομάδες και ήθελε τον Φ. Δημητριάδη να σκέφτεται την κάθοδο χωρίς τη στήριξη της ΝΔ (που καθυστερούσε να έλθει) ενώ ταυτόχρονα διαψεύδεται η τότε δήλωση του δημάρχου Πλατέος ο οποίος διαβεβαίωνε άπαντες πως θα μείνει στην κούρσα μέχρι το τέλος.

Μία απάντηση στο “ΔΕΝ ΑΝΕΜΕΝΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ Ο Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ”

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ. ΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ) ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΙΝΕΣ;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.