Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ


Ακόμη δε γύρισαν από τις διακοπές τους, άρχισαν τις “δημοσκοπήσεις” τα κανάλια. Και γράφω “δημοσκοπήσεις” γιατί μια δημοσκόπηση αξιολογείται με βάση τις ερωτήσεις που γίνονται σε αυτή.
Αν για παράδειγμα ανεβάσω στο blog μια ερώτηση του τύπου “θεωρείτε καταλληλότερο για δήμαρχο το Φώτη Δημητριάδη ή κάποιον άλλο” (ή “θεωρείτε καταλληλότερο για δήμαρχο τον Μπάμπη Γκιόνογλου ή κάποιον άλλο”), ελάτε εσείς μετά να μου πείτε αν αυτό δεν είναι κατευθυνόμενη ερώτηση!! Γιατί ποιος είναι ο “άλλος” ρε αδερφέ; Πες τον μας να μπορέσουμε να κάνουμε μια σύγκριση!!

Πάντως θα τους τρελάνουμε τους “δημοσκόπους”. Σε έρευνα που έκανε εταιρία για το Mega – η οποία παρουσιάστηκε χθες βράδυ, οι ερωτώμενοι κατανέμουν τις ευθύνες για τα χάλια της σημερινής οικονομίας σε όλες σχεδόν τις ελληνικές κυβερνήσεις. Λες και κάθε Κυριακή των εκλογών έρχονταν να ψηφίσουν για κυβέρνηση τίποτε Γερμανοί ή Γάλλοι που τη δευτέρα το πρωί επέστρεφαν στις πατρίδες τους! Δικό μας είναι το φταίξιμο, που τόσα χρόνια τους αφήναμε ασύδοτους.
Όσο για το ποιος έχει μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης; Φυσικά οι 4 κυβερνήσεις της επανίδρυσης του κράτους και αυτές του εκσυγχρονισμού. Εκεί τουλάχιστον λάθη δεν κάναμε, απαντήσαμε σωστά. Στην επανίδρυση και στον εκσυγχρονισμό δεν τα καταφέραμε/καταφέρανε…