Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΗΡΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣΗ Ν.Δ. ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΩΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Και επίσημα πλέον ο νυν Δήμαρχος Πλατέος, διεκδικητής μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα του χρίσματος/στήριξης από τη ΝΔ και ανεξάρτητος μέχρι σήμερα υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο της Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης έλαβε τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.

Με ανακοίνωση του γραφείου τύπου (στην εικόνα, κάντε κλικ για να δείτε σε πλήρες μέγεθος την εικόνα) το κόμμα τον στηρίζει ως τον εκλεκτό του ως υποψήφιο για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου (μαζί με Λ. Τσαβδαρίδη στη Βέροια και Β. Γώγο στη Νάουσα).

Η κατάσταση φέρνει πλέον ανακατατάξεις στο συντηρητικό χώρο της περιοχής μας, αφού είναι πλέον άγνωστο τι προτίθεται να πράξει ο έτερος διεκδικητής του χρίσματος/στήριξης Παναγιώτης Γκυρίνης αλλά κυρίως όσοι τον υποστήριζαν, αφού η κατάσταση είχε οξυνθεί ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, με δηλώσεις αλλά και όχι μόνο. Επίσης οι επιλογές της Αθήνας φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον βουλευτή Ημαθίας και τομεάρχη (για πόσο ακόμη άραγε;) Μιχ. Χαλκίδη.Σε δήλωση που απέστειλε σε ΜΜΕ και blogs του νομού ο Φ. Δημητριάδης αναφέρει:
Η σημερινή επίσημη ανακοίνωση στήριξης από τη Νέα Δημοκρατία, τον χώρο που ανήκω ιδεολογικά, αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη. Πιστεύω ότι η απόφαση αυτή αντανακλά στις προσπάθειες που καταβάλαμε, οι συνεργάτες μου κι εγώ, όλα τα προηγούμενα χρόνια. Πεποίθηση μου, ωστόσο, όπως εκφράστηκε και στην ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού μας, είναι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί υπόθεση όλων, ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση. Με αυτό το πνεύμα καλώ όλους όσοι ανησυχούν και ενδιαφέρονται για το μέλλον του νέου διευρυμένου δήμου Αλεξάνδρειας, χωρίς αποκλεισμούς και προκαταλήψεις, να συνεργαστούν μαζί μας, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια που ξεκινάμε για την ανάπτυξη και την πρόοδο του νέου δήμου. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά πιστεύουμε ότι με την συμπαράταξη όλων των υγιών δυνάμεων, θα τα καταφέρουμε.

Φώτης Δημητριάδης

υποψ. Δήμαρχος Αλεξάνδρειας