Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Όταν το adena-gr έβαλε αυτή την ανάρτηση πριν λίγο καιρό, έλαβε ασυνήθιστα μεγάλο αριθμό mail με ερωτήσεις. Βλέπετε για τους κατοίκους της Μακεδονίας και Θράκης, να βρεθούν σε 4 ώρες στα νησιά των Βορείων Σποράδων φθηνά και “απολαυστικά” ήταν κάτι σχετικά άγνωστο.

Το “κύκλωμα” τους καθοδηγούσε να κάνουν το γύρω του κόσμου και να πάνε με αυτοκίνητο μέσω Βόλου ή Αγίου Κωνσταντίνου, κι από εκεί με φέρυ στη Σκόπελο για να δούνε τα σκηνικά του ΜΑΜΑ ΜΙΑ. Στο μεταξύ τους έβγαινε η ψυχή και άδειαζε το πορτοφόλι.
Με το πλοίο
ANNA MARU (τηλ. 2373 026 980 & 2373 026 981) λοιπόν και με 70 ευρουλάκια, φεύγετε από τα Μουδανιά Χαλκιδικής, και απολαμβάνετε μια ημερήσια κρουαζιέρα με φαγητό και μουσική, σταματάτε στη Σκιάθο και στη Γλώσσα Σκοπέλου για μπανιο (και ότι άλλο προκύψει). Άμα γουστάρετε όμως μεγαλύτερη παραμονή, κάθεστε μερικές μέρες (και με τα λεφτά που γλιτώσατε από βενζίνες, Φέρι, μεταφορικά & διόδια), νοικιάζετε δωμάτιο, αυτοκίνητο ή μηχανάκι, και με το ίδιο εισιτήριο επιστρέφετε με το ANNA MARU όποτε γουστάρετε (συζύγου επιτρέποντος).
Η ανάρτηση (καθώς και οι προηγούμενες και επόμενες)
δεν είναι πληρωμένες διαφημίσεις, αλλά χρήσιμες πληροφορίες για τους αναγνώστες, και ενίσχυση του Ελληνικού Τουρισμού (Βορείων Σποράδων & Βόρειας Ελλάδας). Παρακαλούνται οι φίλοι North Bloggers να αναδημοσιεύσουν to message. Mutsos Gracias