Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΣΠΟΥΔΑΖΩ ΚΟΖΑΝΗ; ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!


Χθες βράδυ στην ΕΤ3 έβλεπα την κλασσική πλέον ταινία “Καλώς ήρθε το δολάριο” (1967, Αλ. Σακελλάριος). Και σε ένα από τα διαλείμματα για τις διαφημίσεις είδα μια που μου έκανε εντύπωση.

Αφορούσε ένα site το οποίο δίνει πληροφορίες σε όλους αυτούς – ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ – που τις επόμενες μέρες θα κληθούν να συμπληρώσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο, θα κληθούν να επιλέξουν την πόλη στη οποία θα φοιτήσουν για τα επόμενα 4 – 5 χρόνια.

Καλή η προσπάθεια του Δήμου της Κοζάνης, ο οποίος αφήνει πίσω τα παλιά, και με φρεσκάδα, ζωντάνια και νεανική ματιά προσπαθεί να πείσει κάποιους να επιλέξουν την Κοζάνη. Δείτε το γιατί αξίζει.
Θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την πόλη, το ΑΕΙ & το ΤΕΙ Κοζάνης, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, χάρτες της πόλης, πληροφορίες για τη διαμονή, τις συγκοινωνίες και φυσικά τις εξορμήσεις που κάποιος μπορεί να κάνει από την Κοζάνη. Ο,τι δηλαδή ενδιαφέρει έναν νέο άνθρωπο, έναν φοιτητή.

Κάτι ξέρουν οι Κοζανίτες, τα προηγούμενα χρόνια η πόλη άδειασε από φοιτητές και το πρόβλημα στην οικονομία της πόλης ήταν εμφανές. Και τώρα θέλουν να επιστρέψουν. Ήδη υπάρχουν μέχρι στιγμής 10.104 επισκέψεις στο http://www.spoudazokozani.gr μέσα σε ένα μόλις μήνα!!