Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ


Αυτή τη βδομάδα ξεκινά και το πρωτάθλημα του 5ου Ομίλου της Δ’ Εθνικής Ανδρών της Υδατοσφαίρισης.
Και αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να έρθει ο κόσμος ακόμη πιο κοντά στο υγρό στοιχείο αλλά και μια ευκαιρία να αντιληφθούμε πως αφού στα άλλα αθλήματα δεν καταφέρνουμε να πρωταγωνιστήσουμε και να κάνουμε αξιοπρεπείς εμφανίσεις, ίσως (με δεδομένο ότι υπάρχει ένα σύγχρονο κολυμβητήριο) θα πρέπει να εξετάσουν κάποιοι το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας τοπικής ομάδας που θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.
Άλλωστε, στο νέο – διευρυμένο Δήμο, υπάρχουν ήδη ομάδες που τα καταφέρνουν πολύ καλύτερα από τις ομάδες ποδοσφαίρου του κέντρου (ομάδες που είναι “τρένα”, στην ποδοσφαιρική αργκό).

Μία απάντηση στο “ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Δ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ”

Ρε Σίμο, έλεος πια! Κινδυνεύεις να γίνεις γραφικός! Είπαμε να αγαπάμε τον τόπο μας και να νοιαζόμαστε γι αυτόν, αλλά όχι κι έτσι ρε φίλε!
Είπαμε ότι ο μικρός Δήμος Πλατέως είναι «αυτάρκης» αλλά ο Καλλικράτης άλλα προστάζει και τώρα πια… είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.
Και για να εκλαϊκεύσω εντελώς βάναυσα μερικά πράγματα. Τελικά είναι αδικημένο το Πλατύ ή οι δημότες της Αλεξάνδρειας που ξαφνικά ενώ δεν είχανε προβλήματα υποδομής: ύδρευση , αποχέτευση , ασφαλτοστρώσεις , ξαφνικά θα είναι πάλι ένα βήμα πίσω από άλλες οργανωμένες πόλεις προσπαθώντας από εδώ και πέρα να δημιουργηθούν αυτές οι υποδομές και στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Πλατέως που κατά κοινή ομολογία υπολείπονται των Τ.Δ της Αλεξάνδρειας?
Θλίβομαι πραγματικά να προσεγγίζω έτσι το θέμα αλλά με βγάζεις από τα ρούχα μου όταν ακόμα και για ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός όπως το πρωτάθλημα πόλο που θα φιλοξενηθεί στο κολυμβητήριο του δικού μου και δικού σου πλέον Δήμου προσπαθείς να υποβαθμίσεις το γεγονός μιλώντας για μικρές ομάδες του κέντρου και για ομάδες «τρένα» Κινδυνεύοντας δε να μείνεις στο «σταθμό» σου συνιστώ να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά χωρίς υπερβολές βάζοντας κι εσύ πλάτη να γιγαντώσουμε το Δήμο Αλεξάνδρειας που θα έχει λαμπρό του Τ.Δ το πολυαγαπημένο σου Πλατύ.
KaraMpelas

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.