Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΡΩΙΝΕΣ "ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΜΥΛΟΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΝΔ!
ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ
ΤΑ “ΒΑΣΙΚΑ” + ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ;

Μιλώντας χθες με κάποιο φίλο, εντελώς στην πλάκα μου λέει “μην ασχολείσαι με την ΝΔ, άστο”. Εγώ δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι, πάντως με αυτά που γίνονται δύσκολα να μην ασχοληθεί κάποιος ξανά. Γιατί είναι μύλος η κατάσταση.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Σ. Ακριτίδης είπε (μέσες – άκρες) σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο πως δεν ξέρει καμιά υποψηφιότητα Γκυρίνη για το Δήμο Αλεξάνδρειας (σημείωση, οι Καμπάνης & Καραλιόπουλος τον πέτυχαν στο τρένο), ο Π. Γκυρίνης σε παρέμβασή του απάντησε στον πρόεδρο λέγοντας πως η στάση του είναι υποτιμητική και πως του το επιστρέφει, ενώ είπε πως ο πρόεδρος τη ΝΟΔΕ γνώριζε για την πρόθεσή του λίγες μέρες μετά την εκλογή του, όταν συναντήθηκαν 30-40 άτομα από όλο το νομό Ημαθίας.

σημείωση πρώτη: Η συνάντηση στην οποία αναφέρθηκε ο Π. Γκυρίνης όντως έγινε και οι πληροφορίες της Περισκόπησης λένε πως έγινε 3 μέρες μετά τις εκλογές για τη ΝΟΔΕ με πρωτοβουλία Καρέλη, επειδή ακόμη δεν είχε συγκροτηθεί σε σώμα η ΝΟΔΕ, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
σημείωση δεύτερη: Για να αποκτήσετε πλήρη εικόνα θυμηθείτε τα εξής, για τα οποία η Περισκόπηση γράφει εδώ και καιρό: ποιος φέρεται πως στηρίζει την υποψηφιότητα του Π. Γκυρίνη, ποιος ακούγεται πως δε θέλει να βλέπει ούτε τα αρνητικά από φωτογραφίες του Φ. Δημητριάδη, τι έγινε στις εκλογές για τη ΝΟΔΕ και από ποιους “στηρίχθηκαν” ή στηρίχθηκαν οι υποψήφιοι τότε πρόεδροι, τις συναντήσεις σε “έδρες” φερόμενων υποψηφίων δημοτ. συμβούλων αλλά και τις ουζοκατανύξεις που αποσκοπούν στην καταμέτρηση δυνάμεων.
Μιλάμε δηλαδή για ίντριγκες …”βυζαντινού τύπου”!

Φυσικά ένας είναι αυτός που επωφελείται από την όλη κατάσταση. Ο κύριος στα δεξιά, που είναι στην αναμονή.

περισσότερα θα διαβάσετε (γιατί το ξαναλέω, ΔΕΝ είναι δημοσιογραφικό το blog) ΕΔΩ

2 απαντησεις στο “ΠΡΩΙΝΕΣ "ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ" ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ”

Τα αρνητικά απο τις φωτογραφίες είναι λίγο. Από αυτά που διαβάζουμε και ακούμε μου φαίνεται πως ο Ημαθιάρχης δεν θέλει να βλέπει ούτε ακτινογραφία του
Χάλια την έκανε τη ΝΔ με τις επιλογές του

ούτε τα αρνητικά από φωτογραφίες του Φ. Δημητριάδη
ΚΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΓΕΛΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.