Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΕΡΙ ΑΓΡΟΓΗΣ Ο ΛΟΓΟΣ

Ντόρος έγινε μετά τη σημερινή εμφάνιση του Πάγκαλου στο Mega, όπου μίλησε και για την ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ.
Με το θέμα ασχοληθήκαμε από αυτό το blog εδώ και καιρό. Για το ίδιο θέμα είχαμε αν θυμάστε και την κόντρα μεταξύ Χαλκίδη – Τσαβδαρίδη, όταν έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο δεύτερος τη στιγμή που ο πρώτος έδινε συνέντευξη στο Ράδιο Αλεξάνδρεια.

Φυσικά είχαμε και αντίδραση από τον τοπικό μας βουλευτή Μιχ. Χαλκίδη, ο οποίος σε δήλωσή του πριν από λίγο στο “ΘΕΜΑ 98,9” είπε ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος διόρισε την κόρη του μετακλητή υπάλληλο στην βουλή ενώ είπε και ότι ένας υπουργός του ΠΑΣΟΚ είναι αυτή την στιγμή υπάλληλος της βουλής! Χαμός δηλαδή…..

Πάντως, τον πιο ωραίο σχολιασμό για το θέμα τον έκανε σήμερα το γνωστό σαλονικιώτικο blog taxalia. Διαβάστε κάποια τμήματα της πολύ καλής ανάλυσής που έκανε το blog (γιατί αν το δούμε το θέμα στα σοβαρά και στην πραγματική του διάσταση από κάθε άποψη, τότε θα πρέπει να ανεβάσουμε πίεση 24!!!):

“Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν πείθεται για το αξιοκρατικό των προσλήψεων. Οι δικαιολογίες περί “ανώνυμης εταιρείας”, δεν ευσταθούν.

Φυσικά και ήταν ρουσφετολογικές προσλήψεις του Χατζηγάκη, τις οποίες “τσίμπησε” το ΠΑΣΟΚ, και έκανε ρεζίλι τους Υπουργούς και βουλευτές της Ν.Δ.

Θα μου πείτε: μπα, μήπως το ΠΑΣΟΚ δεν έκανε τα ίδια;
Ναι, προφανώς και έκανε. Δεν ζούμε σε άλλη χώρα. Ο καθένας από σας, σίγουρα θα έχει μια προσωπική εμπειρία ΠΑΣΟΚΟΥ που διορίστηκε. Δεν είδατε όμως να τον βγάζουν “στη σέντρα” οι της ΝΔ!!! Όμως το ΠΑΣΟΚ δεν χαρίζεται! Αυτή είναι η διαφορά του από το κόμμα των “κηφήνων”. Ανακάλυψε και τα ιδιόχειρα σημειώματα και τι συγγένεια έχει ο καθένας. Το “τμήμα τεκμηρίωσης” δουλεύει. Το ΠΑΣΟΚ έχει “πηγές πληροφοριών” και τις αξιοποιεί. Οι άλλοι, οι κατακαημένοι, περιμένουν πότε θα κυβερνήσουν 2-3 χρόνια στην εικοσαετία, για να διορίσουν κανένα ανήψι και πάλι τους πιάνουν στα πράσα.
Και άχρηστοι και λιγούρια και λίγοι.
Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να καρπαζώνει τη Ν.Δ. ακόμη και τώρα που κυβερνά, για έναν απλούστατο λόγο: γιατί δουλευει, ρε χάφτες της Ν.Δ.! Έχει στοιχεία για το παραμικρό. Εσείς, πλην του Πάνου Καμένου, που δουλεύει στην τεκμηρίωση, βάζετε τρία άτομα σε όλη τη θητεία σας στη δουλειά και σας παίρνουν χαμπάρι ! Ατζαμήδες !
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ