Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!


Το είπαμε ρε αδέρφια: τις αναρτήσεις θα τις διαβάζετε μέχρι τέλους! Γιατί μια ζωή τα …”καλά” τα γράφω στο τέλος. Πως αλλιώς θα σας “κρατήσω” στις οθόνες σας λίγο περισσότερο χρόνο; Ε;
Από τη Δευτέρα που μας πέρασε τα λέμε. Θα έχουμε αλλαγές στο σκηνικό, αφού κάποιοι “τελικά ίσως και να μην ιδιωτεύσουν πραγματικά“. Δε γίνεται να γραφεί με πιο ξεκάθαρο τρόπο. Πιο ξεκάθαρα γράφεις μόνο αν έφαγες την Κυριακή το μεσημέρι με τον ίδιο το Σαμαρά (στη χειρότερη – και αν δεν έχεις το κατάλληλο κονέ – μόνο αν έχεις φάει με κάποιο από τα Νο2 του κόμματος, δηλ. με Δήμα ή με Αβραμόπουλο)!

Πάντως τα ωραία αρχίζουν τώρα, με τους φερόμενους ως υποψηφίους συμβούλους που ήδη έχουν “εκτεθεί”. Ήδη από χθες Τρίτη άρχισαν να τα γυρίζουν, όταν ο μέχρι σήμερα αρχηγός τους δεν είναι παρόν στις παρέες τους (1). Πρέπει όμως να το πάρουν απόφαση πως σε δυο βάρκες ΔΕΝ γίνεται!!! Από βδομάδα θα πρέπει να επιλέξουν τη βάρκα με την οποία θα σαλπάρουν. Και εδώ θα φανεί το ήθος, η αντίληψη των πραγμάτων αλλά και το πόσο ικανοί είναι να επιλέξουν τη βάρκα που θα τους οδηγήσει στο λιμάνι που ονομάζεται “πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη”.

(1) Η Περισκόπηση έχει παντού παρουσία. Είτε δια εμού, είτε δια …ατύπων αντιπροσώπων (το πιο πιθανό)!!!