Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΘΕΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Ο Ν. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ

Τέλος στο σήριαλ της καθόδου του ή όχι στις επικείμενες εκλογές έδωσε σήμερα ο Ν. Αλεξόπουλος.

Και ενώ πολλοί σήμερα (ή χθες) ανέμεναν μια δήλωσή του που θα επιβεβαίωνε τις φήμες για κάθοδό του στις εκλογές του Νοεμβρίου, αυτός σήμερα με δήλωσή του ξεκαθάρισε τη θέση του και δήλωσε (για πρώτη φορά, διαλύοντας κάθε φήμη αλλά και ελπίδα των πολιτικών του φίλων) πως για λόγους καθαρά προσωπικούς δεν προτίθεται να θέσει υποψηφιότητα.

Αυτό βγάζει από την αγωνία πολλούς (αγωνία που ήταν έκδηλη τις τελευταίες ημέρες) και ανατρέπει κάθε σενάριο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες 4-5 μέρες. Απασχολούσε πολλούς η κάθοδος ή όχι, ειδικά υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους οι οποίοι είχαν φτάσει στο σημείο να αναρωτιούνται “αν έπραξαν σωστά που τάχθηκαν υπέρ κάποιου υποψηφίου τόσο νωρίς“!!

Αυτοί που τώρα αγωνιούν είναι άλλοι, αφού (παρότι ενισχυμένοι λόγω Αθήνας) δέχονται πολλαπλά χτυπήματα μέσα σε 3 μόνο μέρες, χάνοντας την αξιοπιστία τους αλλά και το …τρένο της υποστήριξης κάποιου πιο επιθυμητού από τους ίδιους υποψηφίου. Βιάστηκαν να ανοίξουν μέτωπα, είναι σίγουρο. Επειδή όμως “το μόνο σίγουρο στην πολιτική είναι πως τίποτε δεν είναι σίγουρο”, δεν αποκλείεται να τους δούμε πλέον να στηρίζουν ανοιχτά υποψηφίους που μέχρι χθες βράδυ υπονόμευαν.

Ολόκληρη την επιστολή-δήλωση Αλεξόπουλου θα τη δείτε ΕΔΩ

4 απαντησεις στο “ΕΘΕΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ Ο Ν. ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ”

Αλεξόπουλε πρέπει να αναθεωρήσεις. Θα μείνει ο δήμος στο Γκιόνογλου. Υπαρχει ακομη χρόνος για να στήσεις ψηφοδέλτιο και να βγείς μπροστά.

ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ. ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΝΙΚΟ ΝΙΣΑΦΙ 3 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Άνοιξε ο δρόμος για τον Δημητριάδη τώρα. ή μήπως για τον Μπάμπη; Εκει στο Πλατύ τι κάνει ο Δημητριάδης; Όλα καλά;

ΣΩΠΑ ΡΕ ΕΣΕΙΣ; ΑΠΟΦΑΣΙΣΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ; ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΗΜΑΘΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΕΝ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.