Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!


Από τι ενοχλούνται οι δημοσιογραφάρες του κέντρου;
Μήπως από το γεγονός πως κάποια πράγματα λέγονται όπως πρέπει, στη γλώσσα που πρέπει, χωρίς σοβαροφάνεια; Ή μήπως επειδή η επισκεψιμότητα των blog είναι μεγαλύτερη από αυτή που έχουν τα μαγαζάκια τους – παραμάγαζα;

Blogging – σε αντίθεση με τη “δημοσιογραφία”* – σημαίνει ελεύθερη έκθεση της άποψης του blogger, σημαίνει δημοκρατική αντιπαράθεση και “ανέβασμα” κάθε άποψης, ειδικά της αντίθετης. Σημαίνει όμως σίγουρα αμεσότητα στο λόγο με αξιοπρέπεια, και αυτό είναι που το κάνει αξεπέραστο!!
Αυτό είναι που έκανε πολλούς από εμάς να στραφούμε σε αυτό και να γυρίσουμε την πλάτη στις …δημοσιογραφάρες που θα πάθει η πλατούλα τους από το πολύ σκύψιμο και τις υπερβολικές υποκλίσεις.
Αυτό είναι που κάνει χιλιάδες ανθρώπους να ρίχνουν μια ματιά πρώτα στο blog της προτίμησής τους και μετά (αν αποφασίσουν να χάσουν και 5′ από τη ζωή τους) να δουν στα πεταχτά και τα “ειδησεογραφικά” portals και sites….

*υπάρχει και η δημοσιογραφία η κανονική, η πραγματική! Αλλά αυτή είναι πλέον δυσεύρετη, χάθηκε κάπου μεταξύ υποκλίσεων, λεμονοστιφτών, πληρωμένων καταχωρήσεων και σκοπιμοτήτων.

2 απαντησεις στο “ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ!”

Συμφωνώ, γιατί έχω στείλει πολλές φορές σχόλια σε blogs τα οποία τα έκαναν γαργάρα.
Σίγουρα χωρίς blogs και εφημερίδες (αυτές που έμειναν και ΔΕΝ ανήκουν σε μεγαλοδημοσιογράφους-εκδότες-εργολάβους δημοσίων έργων κλπ κλπ, αν έμεινε και καμιά) τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.

Όσο για τον πόλεμο; Δεν υπάρχει! Απλά κάποιοι αισθάνονται πως απειλούνται, πως απειλείται ο θρόνος τους (που σφετερίστηκαν), που βλέπουν πως η αξιοπιστία τους να αμφισβητείται σε σημαντικό βαθμό από έναν κόσμο που μέχρι λίγο καιρό πριν του σέρβιραν ότι ήθελαν.

Πάντοτε οι πολλές φωνές ενοχλούσαν. Ειδικά αν πρόκειται και για φωνές που αποδεδειγμένα είναι καθαρές (και δεν υπάρχουν επειδή πρέπει να ξεπληρωθούν γραμμάτια) τότε το πράγμα γίνεται επικίνδυνο και οι φωνές αυτές πρέπει να απαξιωθούν, με ΚΑΘΕ τρόπο!!

Την καλημέρα μου!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΚΕΡ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΌΙ ΤΙΣ ΑΝΕΒΆΖΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΆ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΙΣ ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΎ ΧΕΙΡΌΤΕΡΑ.
ΚΑΙ ΦΥΣΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΊΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΆΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.