Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΟΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Έλαβα το μεσημέρι αυτό το mail από φίλο αναγνώστη του blog. Το mail είχε αρχικό παραλήπτη την ηλεκτρονική διεύθυνση pasok@pasok.gr και στη συνέχεια στάλθηκε στη διεύθυνση του blog, για να το δημοσιεύσω.

Τα συμπεράσματα δικά σας, αφού το διαβάσετε προσεκτικά – και αφού θυμηθείτε τι έχω γράψει από εδώ πολλές φορές είτε για τον ΟΣΕ, είτε για την κίνηση στον ΚΟΜΒΙΚΟ σταθμό του Πλατέος (μη ξαναδημοσιεύω πάλι τις φωτογραφίες με τα δεκάδες ΙΧ που βρίσκονται καθημερινά στο χώρο στάθμευσης και ανήκουν σε εργαζόμενους που παίρνουν το τρένο για να πάνε στις εργασίες τους στη Θεσσαλονίκη!!).

Τα στοιχεία του αποστολέα στη διάθεση του οποιουδήποτε, αφού πρώτα συννενοηθώ μαζί του για την δημοσιοποίησή τους. Πάντως, την εικόνα στα δεξιά του την αφιερώνω, αν και μου πήρε πολύ για να την κάνω!

To: ‘pasok@pasok.gr’
Subject: OSE

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΔΙΟΤΙ ΣΑΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ
ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 01/07 ΠΟΥ ΚΟΨΑΤΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ 732 ΚΑΙ 749 ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΣΚΥΔΡΑ-ΕΔΔΕΣΑ-ΠΛΑΤΥ-ΑΔΕΝΔΡΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ” ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΑ ΚΤΕΛ” ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!!!
ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΔΕΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΣΕ ΚΟΒΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.
ΑΙΣΧΟΣ

3 απαντησεις στο “ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΟΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ”

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ:
ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ-ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΟΣΜΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ.
ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ! ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΩ ΥΠΟ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ(ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ MAIL, ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ 99% ΤΟ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΙΟΛΑΣ!). ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Ή ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΦΩ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΣΥ, ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΤΟ!
ΙΣΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ “ΞΕΦΥΓΕ”. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ θεοΣ!!!

ΑΓΑΠΗΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΕ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΔΙΠΕΕΤΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΕς. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΆ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΑΠΟΚΟΠΤΙΝΤΑΙ ΔΙΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙΑΛΛΗ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΑΜΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΕΥΕΤΕ ΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΕΙΣ “ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ” ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΤΟΝ ΠΡΟΥΡΑΛΙΣΜΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΛΛΆ ΚΟΣΜΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΑΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΆΝΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ (ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ)ΓΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΑΛΟΓΑ.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΑΡΙΣΑ; ΠΙΟ “ΠΡΟΑΣΤΙΟ” ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ;
ΑΙΔΩΣ!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.