Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ;


Τι ακριβώς συμβαίνει εκεί στη Βέροια με τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ;
Είναι γεγονός πως δε λειτουργεί σωστά και όπως θα έπρεπε, αφού είναι απούσα (και οι παρεμβάσεις της εκκωφαντικά σιωπηρές) από όλα τα μεγάλα γεγονότα που απασχολούν τον ημαθιώτικο κόσμο και την Ημαθία γενικότερα. Όμως πολλά ακούγονται και λέγονται για τον τρόπο λειτουργίας του ανώτερου οργάνου – σε επίπεδο νομού – του κυβερνώντος κόμματος.


Διαβάζω σήμερα σε ένα χθεσινό δημοσίευμα πως υπάρχει παραίτηση γυναίκας-μέλους της Ν.Ε. (με αρχικά ονόματος Σ.Α.), η οποία κρατείται “μυστική” και δεν δημοσιοποιείται. Όπως δε δημοσιοποιήθηκε και η πρόταση της Ν.Ε. για τον Καλλικράτη (αφού έτσι δήλωσε και το μέλος της Θ. Χαντζίδης, προσπαθώντας και ο ίδιος να αντιληφθεί το λόγο που αυτό έγινε – φυσικά δεν δήλωσε ποτέ “κρατήσαμε μυστική την απόφαση”, απλά ρώτησε δημοσίως να μάθει το λόγο για τον οποίο η ΝΕ δεν γνωστοποίησε την πρότασή της και αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι).
Τα δημοσιεύματα τοπικών ΜΜΕ κάνουν λόγο για …”μαγαζάκια”. Αλήθεια ή ψέμματα, θα δείξει.

Το θέμα είναι όμως πάλι ένα (και ταιριάζει με αυτά που έγραφα για τη ΝΔ στο Πλατύ): ο κόσμος είναι πλέον πολύ μπροστά και δεν τρώει κουτόχορτο. Αργά ή γρήγορα μαθαίνει τι γίνεται στα κόμματα και στέλνει στο σπίτι τους όσους νομίζουν πως μπορούν να τον χειραγωγήσουν. Ειδικά στις μέρες που ζούμε, η πληροφόρηση είναι κάτι που δύσκολα ανακόπτεται. Για κάθε απόκρυψη ήρθε το τέλος εποχής!