Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ! ΟΛΑ ΣΚΟΝΗ


Δεν θα μείνει τίποτε! Όλα σκόνη…

Αποφάσισαν αποκρατικοποιήσεις και οι αποφάσεις είναι οριστικές. Ξεπουλάνε αεροδρόμια, λιμάνια, εταιρίες ύδρευσης, μεταφορές, υποδομές (δρόμους) και ακίνητα του Δημοσίου. Και όλα αυτά προφασιζόμενοι τις επιταγές του ΔΝΤ, μπας και μαζέψουμε ψίχουλα.
Να είστε σίγουροι πως μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν θα μείνει ούτε κολυμπιθρόξυλο!!

Και πλέον δεν θα είμαστε απλά και μόνο ένα κράτος φτωχών, θα είμαστε ένα κράτος φτωχό. Γιατί η αξία όσων δίδονται είναι μακροπρόθεσμα πολλαπλάσια της τιμής που θα πωληθούν, στα σίγουρα. Και τα πουλάμε γιατί από το 1945 και μετά (και ειδικά από το ’74 και έπειτα) οι άχρηστοι και παντελώς ανίκανοι πολιτικοί μας δεν κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά τον εθνικό πλούτο. Γιατί όταν οι πολιτικοί των άλλων χωρών έκλεβαν χτίζοντας όμως οικονομίες και κρατικές δομές ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΧΤΙΖΑΝ (οικογενειακές & άλλες περιουσίες) ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ με τη σέσουλα.

Αμφιβάλλω αν όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβρη του έδωσαν την εξουσιοδότηση να πουλήσει τα πάντα, στο όνομα της κρίσης και στης σωτηρίας της χώρας. Γιατί ο Πρωθυπουργός έλεγε πως “λεφτά υπάρχουν”. Έτσι δεν υπάρχουν, έτσι ξεπουλάμε και την τελευταία κρατική επιχείρηση που θα μπορούσε να συνεισφέρει κάτι στον κρατικό κορβανά και θα ξεμείνουμε να ξεζουμίζουμε τον κοσμάκη. Γιατί δεν πουλάμε μόνο προβληματικές, ξεπουλάμε και τις πραγματικά κερδοφόρες.

Από αυτό το blog τα λέμε εδώ και καιρό. Όπου μπαίνει το ΔΝΤ τα ρημάζει όλα, δεν αφήνει τίποτε όρθιο (αν υπάρχει και ανικανότητα των τοπικών πολιτικών, όλων όχι μόνο των κυβερνώντων, τότε κλαίμε όλοι μαζί το τέλος μας). Για δείτε ΕΔΩ τι έλεγε πριν από πολλούς μήνες ο John Perkins, σε ένα τμήμα μιας ταινίας το οποίο έχω αναλύσει πολλές φορές εδώ.
Όλα σκόνη….