Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΑΒΛΕΨΙΑ; ΨΙΧΟΥΛΑ!! 34 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΗ ΜΕΡΑ (και βάλε…)


ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΑΡΟΝ,

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ
ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ;

Είναι να έχεις όραμα για τον τόπο τελικά…!
Να κοιτάς μπροστά…!
Να βλέπεις το μέλλον κατάματα…!

Να μην ρίχνεις το επίπεδο κοιτώντας το ποταπό παρόν!

Με αυτά τα κριτήρια λειτούργησαν οι τοπικοί μας άρχοντες, αφού είχαν το μυαλό τους στις Θέσεις 12, στους ΧΥΤΥ, ΜΕΑ, στις συμβάσεις και σε άλλα τέτοια ωραία.

Ξέχασαν όμως το σημαντικότερο: μέχρι να γίνει αυτή η ΜΕΑ-ΧΥΤΥ, που θα πηγαίνουν τα απορρίμματα αυτού του νομού. Ναι! Τα τσακάλια, το ξέχασαν! Και τώρα – με τόσες χωματερές ανοιχτές στην Ημαθία – καλούμαστε να πληρώσουμε πρόστιμο ύψους 34.000 ευρώ ανά ημέρα για κάθε χωματερή!! Και τρέχουν τώρα σα τους ζήτουλες να παρακαλάνε αριστερά και δεξιά (Πέλλα, Κοζάνη, Πιερία, Μαυροράχη Θεσσαλονίκης) για να πάρει κάποιος τα σκουπίδια μας. Μιλάμε είναι 100 χρόνια μπροστά οι άνθρωποι!

Γιατί δε βρέθηκε ένας (ΕΝΑΣ!) άνθρωπος να πεί το αυτονόητο: “αφήστε ρε παιδιά τα προβλήματα με τις συμβάσεις, με τα συμβούλια της Επικρατείας, με το ένα, με το άλλο. Μέχρι να ολοκληρωθεί η ΜΕΑ-ΧΥΤΥ, που στο διάολο ρε παιδιά θα πετάμε τα σκουπίδια μας; Αφού η ΕΕ με απόφαση δικαστηρίου από τα μέσα του καλοκαιριού θα μας χρεώνει 34 χιλιάρικα τη μέρα τη λειτουργία κάθε σκουπιδότοπου“.
Αν όμως πλήρωναν 34 χιλιάρικα τη μέρα από την τσεπούλα τους, θα την είχαν βρεί τη λύση σε χρόνο μηδέν!!!! Και δεν θα έτρεχαν τώρα, στο παρά ένα, να βρουν τη λύση. Γιατί εμένα σαν πολίτη – ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ – δε με ενδιαφέρουν οι συμβάσεις, τα σχέδια και οι εταιρίες.
Τα 34 χιλιάρικα τη μέρα (επί τις χωματερές της Ημαθίας) με ενδιαφέρουν, που θα τα πληρώσω εγώ και το μέλλον της κόρης μου, επειδή οι άχρηστοι ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ το αυτονόητο…