Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΟΙΟΙ/ΠΟΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Μάθαμε τελικά πριν από λίγο τα ονόματα όσων αυτοπροτάθηκαν (ή προτάθηκαν από άλλους) για να διεδικήσουν το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία.

Όπως μετέδωσε το Ράδιο Αλεξάνδρεια στη Βέροια υπήρξε αυτοπρόταση της νυν Δημάρχου Χ. Ουσουλτζόγλου και κάποιου ακόμη, στη Νάουσα έχουμε τη διεκδίκηση του χρίσματος από Καραμπατζό, Ιωσηφίδου, Φουντούλη & Καρανάσιο ενώ στην Αλεξάνδρεια υπάρχουν 2 υποψηφιότητες, μια που προήλθε από ετεροπρόταση (αυτή του νυν δημάρχου Αλεξάνδρειας Μπ. Γκιόνογλου) και μια ακόμη του Δ. Δημάδη.

Η πληροφορία πως στην Αλεξάνδρεια θα υπήρχε μια ακόμη υποψηφιότητα για το χρίσμα δεν επαληθεύτηκε. Η πληροφορία αφορούσε την κα Λαμπίρη. Εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός πως η υποψηφιότητα Καραμπατζού για το χρίσμα προήλθε από αυτοπρόταση αλλά και από ετεροπρότασεις (μεταξύ αυτών που πρότειναν τον νυν δήμαρχο ήταν και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης).

Θυμηθείτε αυτό που έγραφα: ετεροπροτάσεις υπήρξαν!. Είναι μια ιστορία που προσδίδει στο image των διεκδικούντων το χρίσμα….

Οπότε πλέον – και όταν αποφασιστεί ποιοι / ποιες θα είναι τελικά οι υποψήφιοι – θα έχει ενδιαφέρον να δούμε …..


…τι θα κάνουν αυτοί που δεν θα πάρουν το χρίσμα (και από τα 2 μεγάλα κόμματα) και αν θα τους δούμε να αγωνίζονται με διαφορετικό τρόπο!


Και μην πείτε πως ΕΓΩ μιλάω για αντάρτικα, αφού στο ενημερωτικό βίντεο που ανέβασε το ΠΑΣΟΚ (υπάρχει στο youtube, αφορά τη συμπλήρωση της αίτησης – δείτε το ΕΔΩ), στην τελευταία οθόνη υπάρχει και δήλωση αυτών που κάνουν την αίτηση για να λάβουν το χρίσμα η οποία αναφέρει ξεκάθαρα: “Δηλώνω επίσης οτι σε περίπτωση που δεν επιλεγώ, θα συμμετέχω ενωτικά στο ψηφοδέλτιο το οποίο θα υποστηρίξει το Κίνημα”.
Εκεί θα γελάσουμε….

Μία απάντηση στο “ΠΟΙΟΙ/ΠΟΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ”

μιά απο τα ίδια!σαν το ψηφοδελτιο του πασοκ στις βουλευτικές εκλογές:δεν έχουν άλλους; Με αυτούς που τόσα χρόνια δεν κάνουν τίποτε, πάλι με αυτούς θα πάει το πασοκ του Γιώργου να αλώσει την Ημαθία; Κρίμα, ήταν μια ευκαιρία για να δούμε και νέους/άφθαρτους στους νέους δήμους…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.