Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ


Δεν είναι και το καλύτερο το κλίμα που επικρατεί στην τοπική ΝΔ, αφού οι ανησυχίες για πιθανό ρήγμα είναι πλέον έκδηλες σε κάθε σκεπτόμενο στέλεχος του κόμματος. Και τα πράγματα θα “αγριέψουν” ακόμη περισσότερο μετά την επιστροφή των συνέδρων από την
Αθήνα, στην οποία σήμερα ξεκινά το 8ο συνέδριο του κόμματος (το οποίο να μου το θυμάστε, θα το παρομοιάζουν στο μέλλον με το 20ο συνέδριο του ΚΚΣΕ, αυτό των εκκαθαρίσεων, που έγινε το 1956 και στο οποίο ο Χρουστσόφ έστειλε αδιάβαστο τον Στάλιν).

Το κόμμα λοιπόν έχει – σε τοπικό επίπεδο – πλέον να ανησυχεί για 2 πράγματα:
1) τι θα γίνει και πως θα αντιδράσει ο κόσμος στις εκλογές, αφού είναι γνωστή η απαξίωση των κομμάτων, ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.
2) πως θα αντιδράσουν τα τοπικά στελέχη του κόμματος σε περίπτωση που λάβει τη στήριξη ή το χρίσμα του κόμματος οποιοσδήποτε εξ΄αυτών που εξέφρασαν την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στις δημοτικές εκλογές.

Προς την κατεύθυνση, των δηλώσεων ενότητας και στήριξης κινούνται όλοι. Άσχετα αν σε επίπεδο συζητήσεων τα κάθε είδους παπαγαλάκια (του κάθε υποψηφίου-ενδιαφερόμενου) θάβουν τον “αντίπαλο”.
Προφανώς αδυνατούν να κατανοήσουν (παπαγαλάκια είναι, τόσο μπορούν να σκεφτούν, μην δίνουμε σημασία στα λεγόμενά τους) πως ο “αντίπαλός” τους είναι το απέναντι ψηφοδέλτιο και πως ο αντίπαλός τους θα είναι ο χρόνος ο οποίος χάθηκε για την ανάπτυξη της περιοχής.

Μία απάντηση στο “ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ”

ΔΙΑΦΩΝΩ. ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΣΕ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΔ. ΘΑ ΣΦΑΧΤΟΥΝ, ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ Π.Χ. ΧΑΛΙΚΙΔΗΣ-ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΟΛΓΕΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΣΥΝΕΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ Η ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.