Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΚΟΥΓΚΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: "ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ"

Συνέντευξη Κούγκα σήμερα στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7. Και είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα, με πολλούς αποδέκτες.
Για την Αλεξάνδρεια
Η αποχώρησή του – που έγινε πριν από λίγους μήνες αλλά ανακοινώθηκε ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο – ήταν αποτέλεσμα της σκέψης του για υστεροφημία (!) αλλά και επειδή υπήρχαν άλλοι λόγοι, που φάνηκαν και μετά την ετεροπρόταση που έγινε και αφορούσε την υποψηφιότητα Γκιόνογλου για τη θέση του δημάρχου με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ. “Πάντως, ο δήμαρχος είχε δεσμευτεί για δυο θητείες“, είπε ο Σ. Κούγκας. Όσο για την ομάδα στην οποία μετείχε μέχρι πριν από λίγο καιρό, είπε πως η όλη συμπεριφορά δεν ήταν και η καλύτερη. “Συμμετείχα επτάμισι χρόνια στην ομάδα, δεν δημιούργησα ρήγμα εντός της ομάδας, δεν ήμουν ποτέ αυτός που θα έκανε ομάδα εντός της ομάδας“. Τέλος, αναφορικά με την κόντρα του με τον νυν αντιδήμαρχο Παν. Μεσσαλά, είπε πως δεν ανέμενε τέτοια συμπεριφορά από μέρους του (?). 
Για Φ. Δημητριάδη – Πλατύ
Δεν απέκλεισα το Δημητριάδη από τίποτε, είναι ίσως ο πιο πετυχημένος δήμαρχος στην Ημαθία. Το πρόβλημα της Αλεξάνδρειας ίσως το γνωρίζει καλύτερα από κάθε Αλεξανδρινό, δραστηριοποιείται εδώ σχεδόν 30 χρόνια.
Και φυσικά επιβεβαίωσε αυτό το οποίο εδώ και χρόνια λέγεται αλλά ποτέ δημοσίως. Ανέφερε δηλαδή πως το 2002 ο Φ. Δημητριάδης κατέβηκε ως ανεξάρτητος με την υποστήριξη των Χρυσοχοϊδη – Χαλκίδη (σημ.: …και ενώ υπήρχαν επισήμως κομματικά ψηφοδέλτια!), ενώ το 2006 τον στήριξαν οι Χαλκίδης (σημ.: ξανά στήριξη, ενώ υπήρχε επισήμως κομματικό ψηφοδέλτιο του Στ. Δριστά!) και Φωτιάδης.
Τέλος ανέφερε πως ο Φ. Δημητριάδης έχει ήδη πρόβλημα και πως ίσως να υπάρξουν αδικίες, λόγω του μικρού αριθμού αυτών που θα είναι επισήμως υποψήφιοι, γιατί ήδη υπάρχουν πολλοί που θέλουν να μπουν στο ψηφοδέλτιο του.
Για στήριξη ή χρίσμα
Στη φάση αυτή στηρίζω Δημητριάδη“. Είπε πως αν δοθεί στήριξη δεν είναι απόλυτη η δέσμευση αλλά αν δοθεί χρίσμα τότε θα συνταχθεί με όποιον έχει το χρίσμα. Και μιλώντας για την επίσκεψη στην Αθήνα είπε ότι η επίσκεψη στο Μιχαλολιάκο αποσκοπούσε στο να γίνει κάποια διαδικασία (sic!) και να αποφευχθεί το “φύτεμα” κάποιου υποψηφίου. “Δεν θέλαμε να αποτρέψουμε την υποψηφιότητα Αλεξόπουλου“, είπε.
Περισσότερα για τη συνέντευξη δείτε ΕΔΩ

Μία απάντηση στο “ΚΟΥΓΚΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: "ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ"”

ΑΣΤΟ ΡΕ ΚΟΥΓΚΑ. ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΖΗΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΛΗΓΟΝΤΑ.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.