Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 2010

Επειδή πολύ συζήτηση έγινε τη βδομάδα που μας πέρασε για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου της Αλεξάνδρειας παραθέτω την ανακοίνωση του Δήμου Αλεξάνδρειας σχετικά με το θέμα:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας πληροφορούμε ότι οι εγγραφές για την απόκτηση της κάρτας μέλους του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, περιόδου 2010 αρχίζουν την Τρίτη 1 Ιουνίου. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

Πιστοποιητικό γέννησης ή ταυτότητα

Πιστοποιητικό δερματολόγου

Πιστοποιητικό παθολόγου ή καρδιολόγου ή παιδιάτρου

Δύο φωτογραφίες

Για τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου ισχύουν οι παρακάτω τιμές:

Εγγραφή 10 ευρώ με δωρεάν παροχή του σκούφου κολύμβησης

Για 1 άτομο της οικογένειας 30 ευρώ/μήνα

Για 2 άτομα της οικογένειας 50 ευρώ/μήνα

Για 3 άτομα της οικογένειας 70 ευρώ/μήνα

Για 4 άτομα κ άνω της οικογένειας 80 ευρώ/μήνα

Για ΑΜΕΑ (άτομα με ειδικές ανάγκες) ΔΩΡΕΑΝ

Τα Προγράμματα που θα υλοποιήσει ο Δήμος αφορούν: Προσχολική αγωγή, Παιδικά, Εφηβικά, Ενηλίκων, Τρίτης Ηλικίας, Άτομα με αναπηρία και όποια άλλα προγράμματα θα απαιτηθούν από τους Δημότες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σχηματισμό ομάδων, ωραρίων κλπ. στα τηλέφωνα: 23330 25390 – Δημοτικό Κολυμβητήριο

Ένα μόνο θα ήθελα να σημειώσω: το τηλέφωνο ή η υπηρεσία που θα δέχεται τις εγγραφές καλό θα είναι (αν δεν έχει γίνει ακόμη) να λειτουργούν ΚΑΙ απογευματινές ώρες, αφού πολλοί είναι οι γονείς που εργάζονται τα πρωινά και ενδιαφέρονται να παιδιά τους να μάθουν κολύμπι, σε μια χώρα με ναυτική παράδοση 3.000 ετών, με ακτογραμμή μήκους 15.000 χιλιομέτρων αλλά δεκάδες Έλληνες που πνίγονται κάθε καλοκαίρι!

η εικόνα της ανάρτησης είναι από το blog ΧΡΟΝΙΚΑ