Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΚΙΛΤΙΔΗΣ ΤΕΛΟΣ


Πάει και ο Κιλτίδης!
Αποχώρησε πριν τον αποχωρίσουν, αφού είδε πως ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να φτάσει το θέμα στα άκρα, να το τραβήξει και να στείλει σε εξεταστικές & εισαγγελείς όσους φέρονται να εμπλέκονται σε κάποιο σκάνδαλο. Βρήκε λοιπόν ευκαιρία ο Κιλτίδης να φύγει, επικαλούμενος την πολιτική Σαμαρά.
Ο Κιλτίδης είναι γνωστός στην περιοχή, αφού εκτός από υπουργός θήτευσε στο Κ.Υ. Αλεξάνδρειας από το 1985 ως το 2000. Επίσης, εσχάτως είναι γνωστός και για την αναφορά που έκανε στο πρόσωπό του ο Μ. Χαλκίδης (στη διάρκεια της συνέντευξής του), όταν μιλούσε κατά Τσαβδαρίδη και έλεγε και “για φέστες με τον Κιλτίδη”. Τυχαίο; Δε νομίζω! Κάτι παραπάνω ήξερε ο βουλευτής όταν μιλούσε την Παρασκευή. Σημείωση: ο Κιλτίδης αναχώρησε από τη ΝΔ 3 μέρες μετά.

Αυτό που απομένει τώρα είναι η επιβεβαίωση μιας πρόβλεψης που είχε κάνει ο μακαρίτης ο Κακαουνάκης (ο οποίος είχε μια σχέση αγάπης-μίσους με το μητσοτακεΐκο): σε κάποια από τις τελευταίες του ραδιοφωνικές εκπομπές – και με τα δεδομένα της εποχής εκείνης – μιλούσε για 23 βουλευτές που θα ακολουθήσουν τη Ντόρα. Θυμάμαι είχε πει για “23, ούτε 22, ούτε 24“. Τώρα όμως είναι δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες (και πριγκίπισσες). Ίδωμεν…