Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ …"ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΔ"


Εβδομάδα με τεράστιο ενδιαφέρον, τόσο για την τοπική ΝΔ (αρχικά) όσο και για την αυτοδιοίκηση (σε δεύτερη φάση), αναμένεται να είναι η ερχόμενη.

Τρεις άνθρωποι που απασχολούν (ή απασχόλησαν το παρελθόν) την τοπική κοινωνία θα δώσουν συνεντεύξεις στο “Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7” την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη.

Λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος οι συνεντεύξεις των 2 (Γ. Γιουρτζή & Σ. Κούγκα) δεν πραγματοποιήθηκαν ενώ η συνέντευξη με τον νομάρχη Καραπαναγιωτίδη θα γίνει όπως είχε προγραμματιστεί.

Το ενδιαφέρον; Προεκλογικό και όχι μόνο.

Προεκλογικό επειδή ο ένας (Κ. Καραπαναγιωτίδης) ήδη έχει βάλει πλώρη όπως ακούγεται για αντιπεριφερειάρχης, ο έτερος (Σ. Κούγκας) έχει εμμέσως κατηγορηθεί για τη μεταπήδησή του στο στρατόπεδο Δημητριάδη ενώ ο τρίτος (Γ. Γκιουρτζής) φέρεται να πιέζεται ώστε να κατέβει στις δημοτικές εκλογές. Αν καταστεί δυνατό να ξαναεπισκεφτεί το στούντιο και ο Λ. Τσαβδαρίδης (επειδή θέλει να δώσει κάποιες απαντήσεις στον Μ. Χαλκίδη), τότε άνετα η επόμενη βδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως …”εβδομάδα ΝΔ”.
Οπότε θα έχουμε – αν αποφασίσουν να απαντήσουν στο σύνολο των ερωτήσεων που θα τους τεθούν – ένα ξεκαθάρισμα του τοπικού πολιτικού σκηνικού της συντηρητικής παράταξης αλλά και απαντήσεις. Ίδωμεν…