Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΠΚΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25-26-27 ΙΟΥΝΙΟΥ


Από το ΠΠΚΑ και τον πρόεδρό του και αντιδήμαρχο Π. Μεσσαλά ανακοινώθηκαν οι παρακάτω εκδηλώσεις:
Το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου 2010 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί το 3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.
Συνδιοργανωτές είναι η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος , η Σ.ΠΟ.Σ Κ. Μακεδονίας & Θεσσαλίας και ο Σύλλογος Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων ενώ η εκδήλωση τελείτε υπό την αιγίδα του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αλεξάνδρειας. Η ώρα έναρξης είναι στις 6.30 μμ και η είσοδος ελεύθερη.

Επίσης, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Ιουνίου στις 8 μ.μ συναυλία μουσικών νεανικών σχημάτων μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο. Θα συμμετέχουν : Η ορχήστρα της μουσικής σχολής «ΛΑΖΑΡΙΔΗ» από την Αλεξάνδρεια, η ορχήστρα λαϊκής μουσικής του ωδείου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» από τη Νάουσα και οι ορχήστρες του ωδείου «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» από τη Βέροια. Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης αυτής είναι το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας και το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης των Εξαρτησιογόνων Ουσιών Ν. Ημαθίας «ΠΡΟΣΒΑΣΗ»