Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ


ΜΗΠΩΣ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ;
Πλάκα έχουν! Τι έγραφα πριν μια ώρα για το μνημόνιο; Ε, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ήρθε ο υφυπουργός οικονομικών Φ. Σαχινίδης να ερωτηθεί για το τι θα γίνει με τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων (στην εκπομπή “Mega Σαββατοκύριακο”). Και τι είπε; “Δεν το σκεφτόμαστε για την ώρα”.

Μα πως δεν το σκέφτεστε; Αφού είστε υποχρεωμένοι να αυξήσετε τις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων (εκείνο το “αναφέρεται στο μνημόνιο συνεργασίας” που λέγαμε μια μόλις ώρα πριν…).
Γιατί οφείλουν – αφού υπέγραψαν να μας στίψουν – να συμπεριλάβουν την αύξηση αυτή στον προϋπολογισμό του 2011. Μάλιστα έχει υπολογιστεί και το ποσό που θα αποκομίσει το Κράτος από την αύξηση: 500.000.000 ευρώ!


Μα πότε επιτέλους θα σταματήσετε να μας δουλεύετε όλοι σας και θα αποφασίσετε να παρουσιάζετε τα πάντα στην πραγματική τους διάσταση; Εεεεεεεεεεεεε;

Γιατί μετά σας πειράζει που το ποσοστό της “αδιευκρίνιστης ψήφου” είναι μεγαλύτερο από αυτό οποιουδήποτε κόμματος σήμερα. Και για αυτό δε φταίνε ούτε τα “κακά” blogs, ούτε ο κόσμος, ούτε η ρημάδα η μοίρα σας! Η ανακολουθία λόγων και πράξεων φταίει, τίποτε άλλο…