Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας με το Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο και την Επιχείρηση Δημοτικής Ανάπτυξης θέλοντας να υλοποιήσει την απαίτηση πολλών συμπολιτών μας και να δραστηριοποιήσει όλους όσους ενδιαφέρονται για το θέατρο , υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι με τη δημιουργία εργαστηρίου θεατρικού παιχνιδιού και ομάδας θεάτρου.

Η προσπάθεια αυτή απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη , εκφράζονται μέσα από αυτή και επιθυμούν να συμβάλλουν στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός πυρήνα ανθρώπων με κοινή δράση και αξιοποίηση του ελεύθερού τους χρόνου μέσα από την ενασχόλησή τους με δραστηριότητες που ελευθερώνουν το πνεύμα , την ψυχή και το σώμα. Θέλουμε να δώσουμε μια εναλλακτική πρόταση ψυχαγωγίας και δημιουργίας για τους μικρούς αλλά και για τους μεγάλους…

Στο εργαστήριο θεατρικού παιχνιδιού μπορούν να συμμετέχουν παιδιά δημοτικού και γυμνασίου και αντίστοιχα στη θεατρική ομάδα έφηβοι και ενήλικες.

Στα προγράμματα μπορούν να λάβουν μέρος εντελώς δωρεάν όσοι το επιθυμούν.

Εγγραφές καθημερινά τις εργάσιμες ώρες και μέρες στο Δήμο Αλεξάνδρειας. Πληροφορίες: Τμήμα θεατρικού παιχνιδιού, Υπεύθυνη: Χαρέλα Μαρία (Τηλ. 6976701622) – Θεατρική Ομάδα, Υπεύθυνη: Αντωνίου Χρύσα (Τηλ. 6970608291)

Ο Πρόεδρος του ΠΠΚΑ

Μεσσαλάς Παναγιώτης