Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΣΤ. ΔΡΙΣΤΑΣ: ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ….


..ΝΑ ΗΓΗΘΩ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ

ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.


Αλλαγή λοιπόν – όπως έγραφα προ διημέρου – στο τοπικό πολιτικό σκηνικό προκαλεί η νέα κίνηση για συγκρότηση ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την ψήφο του λαού του διευρυμένου δήμου. Γιατί η φήμη τελικά επιβεβαιώθηκε.

Σήμερα μπορούμε να αναφέρουμε και το όνομα του ανθρώπου ο οποίος σκοπεύει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου αυτού. Ο πρώην δήμαρχος Πλατέος (με 2 θητείες, 1994-1998 & 1998-2002) Στέφανος Δριστάς εξέφρασε το απόλυτο – σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του λίγο πριν να ξεκινήσει η εκπομπή του Ράδιο Αλεξάνδρεια “Καλημέρα Ημαθία” με τον Ρ. Καραλιόπουλο, με σκοπό να επιβεβαιώσω τις φήμες που υπήρχαν – ενδιαφέρον του να ηγηθεί ψηφοδελτίου το οποίο θα έχει το χρίσμα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.


Αλλαγή λοιπόν! Στα έως σήμερα δεδομένα, αφού γνωρίζαμε πως ο νυν δήμαρχος Πλατέος Φώτης Δημητριάδης θα διεκδικούσε αυτός να έχει το χρίσμα (ή έστω τη στήριξη) του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και αυτό θεωρούνταν κάτι το δεδομένο, αφού φήμες αλλά και δημοσιεύματα τα οποία ανάγονται στα τέλη Μαρτίου έφεραν τον νυν Δήμαρχο να έχει επισκεφτεί μαζί με ομάδα στελεχών της ΝΔ την Αθήνα (δείτε περισσότερα ΕΔΩ).
Οι πληροφορίες μου λένε πως ο πρώην δήμαρχος Πλατέος έχει ήδη ξεκινήσει μέσα στο 3ήμερο που πέρασε σειρά επαφών και βολιδοσκοπήσεων.

Ίδωμεν….!

2 απαντησεις στο “ΣΤ. ΔΡΙΣΤΑΣ: ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ….”

Παραβιάζεις ανοιχτές θύρες και το ξέρεις! Και εννοώ για τη μελέτη της “Αναπτυξιακής”. Άλλωστε, ο φίλος μου ο Μόχλας σωστά το γράφει (γιαυτό και οι παραπομπές μου προς το blog του).

Αναταραχή πάντως δημιουργήθηκε, άκουσε με. Κάνε μια υπόθεση εργασίας, αν θες πες την και ακραία ή ανεδαφική: ο Δριστάς καταφέρνει και παίρνει τις ευλογίες της ΝΔ. Τι γίνεται στην ευρύτερη παράταξη μετά;

Άλλο με …”απασχολεί”: γιατί αφού το πόρισμα υπάρχει όπως λέγεται εδώ και καιρό δεν έγινε τίποτε; Σκόντο ή τελικά δε βγήκε αυτό που όλοι υποπτευόμαστε; Εδώ σήμερα μέχρι και για τον περιβόητο Α.Rokos της Canadian Imperial Bank μάθαμε μεσημεριάτικα, στη μελέτη για τα νερά θα κολλούσαμε;
Πολιτικοί & πολιτική, άβυσσος αμφότεροι!

σημ: ωραίο αυτό με τα μπλέ δεξιά άλογα! μέχρι τώρα ήταν σε γνώση μου τα …πράσινα (που πρόκοψαν και αυτά).

ΠΟΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΔΕΞΙΑ ΑΛΟΓΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΙΜΟ; ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΡΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΜΟΧΛΑΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΡΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΕΝΑ ΒΑΓΟΝΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ;

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.