Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΟΙΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, οέο;


Πολλά ερωτηματικά αφήνει πίσω της η ιστορία με τη Μονή Αγ. Κυριακής και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου από μηχανήματα “αγνώστου ταυτότητας”.

Και λέω “αγνώστου ταυτότητας” γιατί τα δημοσιεύματα (και κάποιες συζητήσεις που έκανα το επιβεβαιώνουν) αναφέρουν πως τα μηχανήματα μπορεί να ήταν οποιουδήποτε, πάντως ΔΕΝ ήταν του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Και επειδή οι αμφιβολίες παραμένουν, ψάχνουμε να δούμε αν τα μηχανήματα ήταν – και το βασικότερο ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ – από κάποιο ιδιώτη ή αν όντως ήταν μηχανήματα του
Δήμου Πλατέος, τα οποία κινήθηκαν κατόπιν εντολής του δημάρχου και πήγαν να διαμορφώσουν ένα χώρο

1) που βρίσκεται ΕΚΤΟΣ των ορίων του Δήμου Πλατέος,
2) που βρίσκεται σε διοικ. όρια άλλου Δήμου, η διοίκηση του οποίου δε γνώριζε οτιδήποτε,

και
3) που ανήκει σε εκκλησιαστικό ίδρυμα, οπότε επιβαρύνθηκε ο Δήμος Πλατέος με μεροκάματα, έξοδα κίνησης και λειτουργίας των μηχανημάτων – σε τέτοιους καιρούς!!! – για να διαμορφωθεί ο χώρος.

Και μιλάμε για το χώρο ενός μοναστηριού/ναού του οποίου τα ετήσια έσοδα είναι μεγάλα και του επιτρέπουν να κάνει από μόνο του τέτοιες εργασίες. Αν δεν τα είχε χρήματα για έργα ας τα ζητούσε από τη Μητρόπολη Βέροιας, Νάουσας & Καμπανίας, όχι έμμεσα από τους δημότες οποιουδήποτε Δήμου, μέρες που είναι.

Γιατί καιρός να συμμαζευτούν άπαντες με τα χαβαλέ έξοδα – αλλά και να βάλει και η Εκκλησία (που τα τελευταία 189 χρόνια τη βγάζει στον αφρό) το χεράκι στην τσέπη, με κίνηση αντίστροφη από αυτή που συνήθισε μέχρι σήμερα. Με ξένα κόλλυβα κάνω όσα μνημόσυνα και να μου ζητηθούν….

Από τη Δημοτική Αρχή Πλατέος πάντως στο Πλατύ αναμένουν διευκρινίσεις οι δημότες ενώ στην Αλεξάνδρεια οι δημοτικές αρχές. Αν όντως αποδειχθεί πως τα μηχανήματα ήταν του Δήμου Πλατέος μιλάμε για την πλήρη δικαίωση Ραγκούση, ότι “ο Καλλικράτης μας φέρνει πιο κοντά…!”

η φωτογραφία προέρχεται από το site www.imverias.gr

2 απαντησεις στο “ΠΟΙΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, οέο;”

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ‘Η ΟΧΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΕΟΣ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ; ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ;

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ;

Δεν ντρέπονται εκεί στο Δήμο Πλατέος να στέλνουν, με εντολή του Δημάρχου κατόπιν αιτήματος του Εφημέριου του Ι.Ν. Αγίας Κυριακής, μηχανήματα και προσωπικό του Δήμου Πλατέος σε ξένο έδαφος, να περνάνε τα σύνορά μας χωρίς διαβατήρια και χωρίς να πληρώσουν διόδια για να κάνουν λέει εργασίες καθαριότητας. Με τι δυνατότητες; Ξεχνάνε ότι ο Δήμος Αλεξάνδρειας έχει ένα μεγάλο στόλο οχημάτων και μηχανημάτων και μόνο από το Στρατό πήρε δωρεά φορτωτή, ερπυστριοφόρο ισοπεδωτή γαιών, 2 φορτηγά και 2 οχήματα μεταφοράς προσωπικού; Άλλωστε εμείς στο Δήμο Αλεξάνδρειας δεν είμασταν που καθαρίσαμε το χώρο του εργοστασίου της ΕΛΒΙΖ μετά την περσινή πυρκαγιά! Δεν ντρέπονται!!! Αίσχος!!! Αλλά θα δούνε τι θα πάθουν στις εκλογές όλοι οι φασίστες Δήμαρχοι από τους ψηφοφόρους της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.