Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΑΤΕΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ξεκάθαρος ο δήμαρχος Πλατέος Φώτης Δημητριάδης αναφορικά με το θέμα των εργασιών που έκαναν μηχανήματα του δήμου στη Μονή της Αγ. Κυριακής στο Λουτρό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί (η οποία και τελείωσε πριν από λίγα λεπτά) στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7 fm ο Δήμαρχος είπε ότι η παρέμβαση έγινε όπως έγινε κατόπιν παράκλησης από τον πρόεδρο του Τ.Σ. Λουτρού Τ. Αναστασόπουλο και πως ακόμη και αν του το ζητούσαν πριν 7 χρόνια (όταν δεν υπήρχε στον ορίζοντα “Καλλικράτης”) πάλι θα το έκανε. Η ενέργεια που έκανα ήταν σύννομη, συμπλήρωσε.

Το κόστος αποτιμάται σε λίγες δεκάδες ευρώ, είπε. Πήγε το προσωπικό για λίγες ώρες. “Να αφήσουμε την εκκλησία μακριά, ας μη βάλουμε κατά της Εκκλησίας. Το μοναστήρι ανήκει σε όλους μας, δεν μπορεί να το ιδιοποιηθεί κανείς μας. Αν μου ζητηθεί δια της συγκεκριμένης οδού, πάλι θα το κάνω, αν από αυτό δεν απορρέει δαπάνη και δε βαρύνεται η λειτουργία του Δήμου“.

Οπότε έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, απαντώντας στα όσα γράφτηκαν ακόμη και εδώ.
Ταχύτατες και σαφείς απαντήσεις και αντανακλαστικά από το Δήμο Πλατέος, που φαίνονται καθαρά τις τελευταίες ημέρες. Πάντοτε τα είχε. Αυτό σημαίνει πολλά.

3 απαντησεις στο “Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΑΤΕΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗΣ”

Σήμο έχω πολύ καιρό να έρθω στο Πλατύ. από τις εκλογές του Οκτώβρη. Αλλά έχω και χρόνια να πάω στα κοιμητήρια. Αυτό το χάλι που έχει στις φωτογραφίες του ο πρώτος σχολιαστής είναι στο χωριό μας; Τόσο πολύ ενδιαφέρει το Δήμαρχο μας το μοναστήρι και δεν κοιτά να διορθώσει το δικό μας κοιμητήριο; Να το κάνει το μοναστήρι όμως αρχικά να δει τι γίνεται στο Δήμο μας.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΧΘΕΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΤΟ ΦΩΤΙΑΔΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΣΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ!
ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΑΔΙΚΟ;

ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΛΑΤΕΟΣ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ…. ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΠΑΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ BLOG ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ….
http://www.mpoulntouka.blogspot.com/

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.