Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Επειδή πλέον ένα …χωριό είμαστε (ας είναι καλά ο Καλλικράτης, δε θα σταματήσω να το γράφω!), ας δούμε τι γίνεται στην Αλεξάνδρεια: έχουμε ένα ευχάριστο & ένα δυσάρεστο.

Το ευχάριστο είναι πως σύμφωνα με δημοσιεύματα, αναλαμβάνει αντιδήμαρχος ένας άνθρωπος τον οποίο έχουμε εμείς εδώ στο Πλατύ. Το δυσάρεστο είναι πως λόγω του νόμου (αυτά που ξέρουμε μέχρι σήμερα) , άνθρωποι σαν αυτόν δεν θα μπορούν να θέσουν υποψηφιότητα.
Μιλάμε για άνθρωπο που είναι πραγματικό εργαλείο για κάθε δήμαρχο (όπως είχε πει και ο Κ. Κυτούδης σε κάποια συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, αναφερόμενος σε δημοτικούς συμβούλους και σε συνεργάτες οποιουδήποτε δήμαρχου ικανούς να παράγουν έργο και όχι φούμαρα).

Περισσότερα ΕΔΩ

Μη σας φαίνεται περίεργο που γράφω τέτοια πράγματα για κάποιον άνθρωπο με τον οποίο είμαστε σε πολλά πράγματα 3000 έτη φωτός μακριά (ειδικά στην πολιτική). Απλά, αν υπήρχαν 10 σαν αυτόν, τότε η πολιτική σε τοπικό επίπεδο θα ήταν εντελώς διαφορετική και η προσφορά στα κοινά πραγματικότητα! Γιατί αν ποτέ βγούνε οι παρωπίδες, τότε ο τόπος θα πάρει αυτό που δικαιούται.