Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΕΜΦΑΝΙΣΗ Φ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΣΤΗΝ TV100


Μια ακόμη εμφάνιση σε περιφερειακό ΜΜΕ πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Πλατέος Φώτης Δημητριάδης. Εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της TV100 και έδωσε μια 20λεπτη εφ’όλης της ύλης συνέντευξη.

Όσον αφορά τον Καλλκράτη και το νεο δήμο, ανέφερε την γνωστή (2 είναι) ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Πλατέος για να μείνει ως έχει ο δήμος, δήλωσε για πολλοστή φορά την ένστασή του για τη μη δημιουργία του Δήμου Αιγών με πρωτεύουσα τη Βεργίνα (σε περιόδους τέτοιες, είπε, ένας δήμος Αιγών θα μπορούσε να σταθεί άξια σε συνεργασία με ένα μεγαλύτερο δήμο για τα τεχνικής φύσης θέματα). Για την υποψηφιότητά του είπε πως αν επιλεγεί, θέλει να ηγηθεί σχήματος για τη διεκδίκηση του διευρυμένου δήμου ενώ ανέφερε πως έχει επαφές με το δήμαρχο Μελίκης & Αντιγονιδών και με στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης σε Πλατύ και Αλεξάνδρεια τα οποία έχουν συνταχθεί μαζί του.

Ανέφερε ακόμη και τα βήματά του, αν εκλεγεί: 1) Καταγραφή της κατάστασης εκάστου δήμου, 2) ιεράρχηση των προβλημάτων των δήμων 3) σχολική στέγη – οδοποιία – ύδρευση – αποχέτευση, 4) ανεργία. Δήλωσε δε πως θα προσπαθήσει να κινήσει διαδικασίες που θα προσελκύσουν επενδυτές.
Σε ερώτηση για το ενδιαφέρον ή όχι των δημοτών για τα κοινά την περίοδο αυτή ανέφερε ότι δεν είναι πολλοί αυτοί που ενδιαφέρονται αφού είναι απασχολημένοι με τα το μέλλον το οποίο χαρακτήρισε ζοφερό. Τέλος, αναφερόμενος στο περιβαλλοντικό είπε πως στηρίζει υπό όρους – και καλά κάνει εδώ που τα λέμε, αν το επιλέξει πραγματικά – τη λειτουργία εργοστασίων, υπό την προϋπόθεση να μη ρυπαίνουν το περιβάλλον.

Σε κάποιες φάσεις η δημοσιογράφος πιάστηκε αδιάβαστη (μπέρδευε τα αεροδρόμια, την κατάσταση κλπ) αλλά αυτό λίγο μετράει αφού ο Φ. Δημητριάδης κέρδισε τις εντυπώσεις για μια φορά ακόμη, στην πολλοστή του εμφάνιση σε τηλεοπτικό σταθμό.