Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ +50 ΕΩΣ + 90 ΕΥΡΩ;

Διαβάζω στο blog ΧΡΟΝΙΚΑ του Χάρη Μόχλα ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλεξάνδρειας (περισσότερα δείτε ΕΔΩ).
Και ερωτώ (με διπλή ιδιότητα, το πατέρα που το παιδί του πηγαίνει σε παιδικό σταθμό στην Αλεξάνδρεια αλλά και του μελλοντικού δημότη Αλεξάνδρειας – ελέω Καλλικράτη, την ατυχία μας μέσα….!):

1) Γιατί Μπάμπη Γκιόνογλου, δήμαρχε Αλεξάνδρειας, το κόστος για τους παιδικούς σταθμούς της Αλεξάνδρειας είναι στα 90 ευρώ το μήνα; Εδώ στο Πλατύ το κόστος είναι 35 ή 40 ευρώ – αν δεν κάνω λάθος, αν κάνω ας με διορθώσει κάποιος! – και στο Δήμο Αντιγονιδών είναι δωρεάν.

2) Κύριοι υποψήφιοι (εκδηλώσαντες ή όχι ακόμη την πρόθεσή σας), τώρα που θα γίνουμε όλοι “Δήμος Αλεξάνδρειας”, πόσο θα κοστίζει η φοίτηση; Θα το βάλετε και αυτό στο πρόγραμμα & στις δεσμεύσεις σας; Ή θα πάμε για “στρογγυλοποίηση προς τα επάνω”;

Μιλάμε για ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 900 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΑΠΑΝΗ για “δωρεάν παιδεία” ετησίως, από τη στιγμή που τα παιδιά μας είναι μόλις 3, 4 ή 5 ετών.

σημ: μην αρχίσουν πάλι από το Δήμο της Αλεξάνδρειας ότι “ταΐζουμε τα παιδιά”, “αγοράζουμε παιχνίδια” κλπ κλπ. Δηλαδή τι τα δίνετε και τρώνε; Αστακούς και γαρίδες ενώ σε Πλατύ και Αντιγονίδες τα δίνουν κάθε μέρα πιλάφι και φασολάδα;

Μία απάντηση στο “ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ +50 ΕΩΣ + 90 ΕΥΡΩ;”

ΑΣΤΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΡΙΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΡΩΝΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΣ ΤΟ ΜΕΙΩΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ 900 ΓΙΑ ΠΑΙΔ.ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ “ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ”.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.