Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ, ΕΜΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΫΠΑΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ

Ο τοκοφλύφος σε αφήνει στην αρχή να χαρείς, σου αναπτερώνει τις ελπίδες προσωρινά, σου δίνει μια ανάσα.

Επίσης, ορθώς ο Notis κάποτε τραγούδούσε “δωσ’ μου ένα δάνειο ζωής, δυο μήνες ευτυχία, και βάλε επιτόκιο 2 χρόνια δυστυχία”.

Στο ίδιο κλίμα και τα πολλοί σκιτσογράφοι, που αναπαριστούν εδώ και καιρό την Ελλάδα ως τον επαίτη, τον ζήτουλα.

Τι καταλάβατε από τον τίτλο και τα παραπάνω; Μα φυσικά πως τελικά – και με τη βούλα που λένε – έρχεται το ΔΝΤ στην χώρα. Το πήγαμε το γράμμα χθες, το παρέλαβαν αυτοί και από Δευτέρα έρχονται τα καλόπαιδα για να μας διορθώσουν την οικονομία.

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ!

Πλέον είναι φανερή η ανεπάρκεια της Ευρώπης να είναι αλληλέγγυα στη χώρα μας (που είναι αναξιόπιστη, μην το συζητάμε – και για την οποία αναξιοπιστία πάλι οι υπεύθυνοι θα βγουν λάδι). Χθες έγινε λόγος και για μείωση μισθών ακόμη και στον ιδιωτικό τομέα αλλά και μείωση συντάξεων. Επίσης με βάση τα ρεπορτάζ των μεγαλοδημοσιογράφων είμαστε ήδη υπό την τριπλή εποπτεία της Ε.Ε., της ΕΚΤ και του ΔΝΤ.
Τελικά η επίσκεψη Αντώνη στο Μαξίμου τις προάλλες ΔΕΝ ήταν καθόλου εθιμοτυπική ή ενημερωτική. Περισσότερο για επίσκεψη παραχώρησης συναίνεσης στον Γιώργο μου φαίνεται…

*για όποιον ζορίζεται να καταλάβει τα παραπάνω, ας μην ανησυχεί: το ακρωνύμιο ΕΚΤ μπορεί να το βρει επάνω σε ένα ευρωχαρτονόμισμα (αν έμεινε κανένα στην τσέπη). Αν αδυνατεί να αντιληφθεί περισσότερα υπομονή: σε κανά δίμηνο θα το αντιληφθεί στην τσέπη του όταν θα έχει μόνο ψιλά μέσα!!!