Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΟΘΗΚΕ

Όχι που νομίζαμε (όλοι) πως την περίοδο του Πάσχα κάποιοι θα έμεναν με τα χέρια σταυρωμένα. Ευκαιρίας δοθείσης αναρτήθηκαν πανώ που εκφράζουν την αντίθεση κάποιων στον Καλλικράτη. Όχι εδώ – για την ώρα – αλλά στο Δήμο Ελληνικού Αττικής.

Κατά του Καλλικράτη που κατατίθεται και ψηφίζεται οσονούπω, με σκοπό να κάνει τη χώρα «ευρωπαϊκή» και να της χαρίσει τον Β’ βαθμό Τ.Α. που ποτέ δεν είχε είναι η αλήθεια. Νεότερα θα υπάρξουν μετά την Κυριακή του Θωμά (του άπιστου ντε!).

Τα όργανα άρχισαν λοιπόν και το σίγουρο είναι πως στο ρυθμό τους οι πρώτοι που θα χορέψουν θα είναι οι υποψήφιοι (και αυτοί που φέρονται ως τέτοιοι). Η κυβέρνηση δεν προβλέπεται να χορέψει αλλά θα αποτελέσει το κύριο μέρος της ορχήστρας που θα παίζει.

Α, να μην το ξεχάσω: η ανακοίνωση για το επόμενο επίδοξο ψηφοδέλτιο θα γίνει μέχρι τις 12 του μήνα. Επίσης να αναμένουμε και μια μετάβαση υποψηφίου σε άλλο πεδίο. Και καλά θα κάνει δηλαδή, αφού 1) η δυνατότητα εκλογής εκεί που “βρίσκεται” είναι δύσκολη 2) έχει να προσφέρει – αν το θελήσει – πολλά. Οι κινήσεις στην τοπική πολιτική σκακιέρα ήδη ξεκίνησαν.