Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΜΕ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ


Ενδιαφέρον αποκτούν πλέον οι συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων στο Πλατύ, μετά την ειδική συνεδρίαση της προηγούμενης Πέμπτης, που έγινε με σκοπό την ανάδειξη του νέου Προέδρου.

Ο τρόπος με τον οποίο αναδείχθηκε στο θώκο του Προέδρου ο σύμβουλος της πλειοψηφίας Κ. Κιορογλίδης (ο οποίος, ας μη λέμε μισές κουβέντες, ήταν ο εκλεκτός του Δημάρχου στη συγκεκριμένη συνεδρίαση) ήταν “περιπετειώδης”, αφού χρειάστηκαν 6 ψηφοφορίες γιατί έπρεπε να ξεπεραστούν οι όποιες …δυσκολίες στην εκλογή. Το ρήγμα εντός της ομάδας του Δημάρχου είναι πλέον εμφανές και δημοσιοποιημένο (οι γνωρίζοντες το θέμα εκ των έσω την ήξεραν την κατάσταση από καιρό τώρα).

Οπότε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου της 20ης Απριλίου, αφού θα είναι η πρώτη στην οποία θα προεδρεύσει ο νεοεκλεγείς πρόεδρος, θα είναι η πρώτη μετά το ρήγμα και θα είναι αυτή στην οποία θα υποδειχθούν αυτοί που θα αναπληρώσουν τον νέο πρόεδρο στις θέσεις που κατείχε πριν από την εκλογή του.

Ίσως οι αποφάσεις του Δ.Σ. να συνεχίσουν να είναι ομόφωνες (?), πάντως η ουσία πλέον θα είναι άλλη.

Και κάτι για να μην το ξεχάσω – θα το γράφω μέχρι τις εκλογές: το συμβούλιο αποτελείται από 21 μέλη συνολικά. Στα 4 χρόνια που μεσολαβούν από εκλογή σε εκλογή γίνονται σίγουρα 48 συνεδριάσεις (1 κάθε μήνα) + κάποιες έκτακτες. Πόσοι και ποιοι σύμβουλοι συμμετέχουν σε κάθε μια από αυτές τις 48 συνεδριάσεις; Πόσοι και ποιοι σύμβουλοι έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ την εντολή που έλαβαν από τον κόσμο που τους ψήφισε και δεν εμφανίζονταν σε αυτές; Φυσιολογικά δεν μπορούν να είναι παρόντες/παρούσες σε όλες (άνθρωποι είμαστε), και αυτό είναι αντιληπτό.
Όμως πόσοι και ποιοι (αδικαιολόγητοι) θα έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να ζητήσουν ξανά το Νοέμβριο την ψήφο μας, ενώ κάποιοι άλλοι δούλευαν και εκπροσωπούσαν και ΤΙΜΟΥΣΑΝ τους ψηφοφόρους τους επί 4 χρόνια συνεχώς και με συνέπεια; Εεεεε;
Αν ο νόμος μου δίνει το δικαίωμα ως δημότη Πλατέος να το ψάξω, θα ζητήσω να μάθω ποιοι ήταν αυτοί που ήταν συνεπείς στις εμφανίσεις τους και ποιοι αυτοί που ήταν συνεπείς στην κοπάνα μέχρι τη συνεδρίαση του Οκτωβρίου του 2010.
Και θα αναρτήσω ονόματα και παρουσίες, για να μάθει πλέον ο κόσμος του Πλατέος ποιοι ήταν αυτοί που πραγματικά έβαλαν υποψηφιότητα με σκοπό να προσφέρουν και ποιοι αυτοί που ήταν απόντες επειδή έθεσαν υποψηφιότητα για να πάρουν κάποια θέση και κάποιο αποτέλεσμα στις εκλογές που δεν έλαβαν ποτέ.

2 απαντησεις στο “ΜΕ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ”

Από αυτά που διάβασα το πιο ωραίο είναι ένα: πως την επιλογή Δημητριάδη τη στήριξαν οι Πασοκτζήδες σύμβουλοι του και ο Μερτζανίδης του ΚΚΕ ενώ οι νεοδημοκράτες του τον άφησαν και κατέβασαν δικό τους υποψήφιο.

Δυναμικη ή οχι δεν ξερω Σημο αλλα ενδιαφερον σιγουρα. γιατι για να εχουν δυναμικη πρεπει να υπαρχει και πλειοψιφια για να ανεβαζει τις συνεδριασεις. και πλειοψηφια πλεον δεν υπαρχει, μονο τυπικα ειναι ολοι μαζι.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.