Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΗΜΑΘΙΑ: ΧΑΜΟΣ ΛΟΓΩ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ!!


ΤΣΙΡΚΟ ΓΙΝΑΜΕ ΕΞ’ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΜΟΡΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΩΝ

Καλλικράτειου χαμού συνέχεια στην Ημαθία, αφού οι αντιδράσεις δε λένε να σταματήσουν! Τσίρκο γίναμε & κυρίως τσίρκο γίνανε.

Ήδη, όπως μετέδωσε το Ράδιο Αλεξάνδρεια το πρωΐ, στα Μονόσπιτα ξεκίνησε η συλλογή υπογραφών ώστε το χωριό να ενωθεί με τη Νάουσα και να μην παραμείνει στον προτεινόμενο από το σχέδιο Δήμο Ανθεμίων.

Από την άλλη μεριά, συνεχίζονται οι δηλώσεις διαφόρων πολιτικών παραγόντων της Ημαθίας που αναφέρουν παρεμβάσεις στη διαμόρφωση του χωροταξικού τμήματος του “Καλλικράτη” που αφορά την Ημαθία. Καταγγέλονται μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στη διαμόρφωση κλίματος και “εκλογικής πελατείας” που θα προκύψουν αν οι Δήμοι μείνουν έτσι ως έχουν και αριθμητικά αλλά και χωροταξικά. Φυσικά υπάρχουν και αυτοί που ισχυρίζονται πως οι Δήμαρχοι – έχοντας κατά νου την επανεκλογή τους και μόνο αυτή – δεν έλαβαν υπόψη τους την πραγματική θέληση των δημοτών τους και κινήθηκαν με καθαρά ψηφοθηρικά κριτήρια. Μέχρι και για το δημοψήφισμα σε Ειρηνούπολη ακούστηκαν πολλά.

Ερωτήσεις προς απάντηση:

  • Αυτά που όοολοι αυτοί τα καταγγέλουν δεν τα ήξεραν πιο πριν;
  • Γιατί δεν τα έλεγαν, ας πούμε, προχθές; Περίμεναν κάτι ιδιαίτερο στο χάρτη που ίσως να τους ικανοποιούσε και σιωπούσαν;
  • Κανά ονοματάκι θα ακούσουμε; Θα μας πουν ποιοί έκαναν τις παρεμβάσεις και τις μεθοδεύσεις; Γιατί όλοι μιλάνε για πρασκήνια αλλά τα ονόματα αυτών που κινήθηκαν παρασκηνιακά δεν τα αναφέρουν!