Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

"ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ" ΤΟΥ …ΠΙΣΙΝΟΥ


Αι σιχτρ πια! Βαρέθηκα τόσες μέρες να ακούω για τους τρομοκράτες του “Επαναστατικού Αγώνα”, για τον τρόπο που επικοινωνούσαν, για το πως πήγαιναν στα σπίτια ή στις γιάφκες τους, για το πότε έκαναν βολές με τα καλάσνικοφ κλπ κλπ.

Τι ακούμε δηλαδή, έχουμε αντιληφθεί; Μήπως ταχύρρυθμα μαθήματα στην τρομοκρατία; Με την τελευταία λεπτομέρεια μας λένε τα πάντα τα κανάλια, κανείς όμως δεν σκέφτηκε πως κάποιοι μπορεί να μην θέλουν να ακούσουν ειδήσεις αλλά να ακούσουν και ενδιαφέροντα πράγματα που δε γνώριζαν (όπως πχ τι έκαναν τα παλικαράκια αυτά και να λάβουν τα μέτρα τους για την επόμενη φορά που θα αποφασίσουν να συστήσουν μια ακόμη “επαναστατική” οργάνωση του …πισινού).
Και κάτι ακόμη ακόμη: σιγά τους μεγάλους “επαναστάτες” ρε! Που τους κάνουν και διαφήμιση.

Γιατί επαναστάτης είναι τελικά – στις σημερινές συνθήκες – ο κάθε οικογενειάρχης που προσπαθεί εν μέσω αυξήσεων και βολών από ανεργία, εφορίες, ασφαλιστικά, τράπεζες, δάνεια, ογκώδεις ασφαλιστικές εισφορές και εργοδότες που δεν καταλαβαίνουν τίποτε και κανέναν να τα βγάλει πέρα, ως άλλος αγωνιστής του ’21 που αγωνίζεται κατά της οικονομικής φοβέρας και σκλαβιάς και κατά της αβεβαιότητας.
Γιατί το πάρεις ένα οπλάκι και να καθαρίζεις το κάθε καημένο 20χρονο που μπήκε στην Αστυνομία για να έχει μια σίγουρη δουλειά είναι το εύκολο (ειδικά αν η ηθική σου έχει αγγίξει το μηδέν).
Το δύσκολο είναι πλέον να “οπλίζεσαι” με υπομονή, επιμονή και περηφάνια και να βγαίνεις στην καθημερινή πραγματικότητα προσπαθώντας για τον επιούσιο κρατώντας καθαρό το κούτελο!!!! Αυτή είναι πλέον η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!