Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δ.Ν.Τ. : Βιάζονται να μας δανείσουν!


Τελικά τα κατάφεραν οι του Δ.Ν.Τ. και έφτασαν στην Ελλάδα!

Όπως είπε όμως σήμερα το πρωί στο Mega ο πάντοτε καλά πληροφορημένος ανταποκριτής του καναλιού Μιχάλης Ιγνατίου οι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου τα έχουν πάρει άγρια γιατί δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν εδώ οι “παράγοντες” της Ε.Ε. και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας.
Το ΔΝΤ έστειλε δεκαμελές κλιμάκιο με επικεφαλής κάποιον Δανό που ονομάζεται Πωλ Τόμσον το οποίο κλιμάκιο είναι δυσαρεστημένο γιατί σου λέει “εμείς μπορέσαμε και ήρθαμε από το Αμέρικα, εσείς ακόμη Βρυξέλλες είστε”; Βιάζονται τα παιδιά να μας χώσουν στον γύψο….

Κατηγορούν λοιπόν την ΕΕ για αναβλητικότητα με αφορμή το …ηφαίστειο (έλα όμως που το πρόβλημα των Ευρωπαίων δεν είναι το ηφαίστειο και η έλλειψη πτήσεων, αλλά το πούλημα που έπεσε, η ανυπαρξία αλληλεγγύης μεταξύ των χωρών της ΕΕ και το σφάλμα που έκαναν να επιτρέψουν στο ΔΝΤ να αποκτήσει λόγο μέσα στην Ευρώπη).
Οι Ευρωπαίοι δηλαδή και δεν μας βοήθησαν από μόνοι τους με ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης αλλά και δεν θέλουν να βάλει πόδι στην ευρωζώνη το ΔΝΤ και αντιλήφθηκαν μόλις τώρα το λάθος αυτό.
Α, οι εξ΄ Αμερικής ορμώμενοι θέλουν και ένα κατάλογο με το τι θα κάνει η ελληνική κυβέρνηση για να στρώσει η οικονομία καθώς και εγγυήσεις για την επιστροφή των χρημάτων τους!

Ε ρε που μπλέξαμε….