Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ

Προσοχή γιατί είναι σημαντικό – το επιβεβαίωσε ΞΑΝΑ από ραδιοφώνου (μίλησε στον Real FM) ο Λοβέρδος προ ολίγου:

προωθείται σχέδιο βάσει του οποίου όσοι έχουν χρέη προς ταμεία (ΟΑΕΕ κλπ) θα μπορούν καταβάλλοντας όχι το 15 ή το 20% της οφειλής τους αλλά μόνο €200 να ρυθμίσουν τα χρέη τους σε 36 μηνιαίες δόσεις.


Τι σημαίνει αυτό;

Πρώτα-πρώτα μια ανάσα και σε δεύτερη φάση θα μπορεί ο επαγγελματικός κόσμος που ζορίζεται εδώ και καιρό να πάρει ασφαλιστική ενημερότητα, να πάει στην εφορία και να θεωρήσει τιμολόγια και τελικά να πουλήσει προϊόντα ή υπηρεσίες.
Εγκύκλιος ακόμη ΔΕΝ έχει φτάσει στα περιφερειακά γραφεία των Ταμείων, αλλά καλό θα ήταν ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ να περάσετε μια βόλτα ή να κάνετε ένα τηλεφώνημα για να δείτε τι και πως ακριβώς θα γίνει.

Τα τηλέφωνα που ενδιαφέρουν περισσότερο είναι :
ΙΚΑ Αλεξάνδρειας 2333 024 849 & 2333 027 328
ΟΑΕΕ Βέροιας 2331 023 523

Μέσα στο χαμό με τα “δύσκολα” και σκληρά μέτρα και ένα πραγματικά καλό μέτρο της κυβέρνησης, που έχει άμεση απήχηση στην καθημερινότητα και στο ξαναζέσταμα της αγοράς…

2 απαντησεις στο “ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΧΡΕΩΝ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ”

Συνήθως δεν απαντώ σε ανύνωμα σχόλια αλλά προφανώς ο ανώνυμος αναγνώστης/σχολιαστής ζει στο εξωτερικό ή είναι υπάλληλος του δημοσίου και ουδεμία σχέση έχει με τα ζόρια που τραβάνε όλοι όσοι είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Οι εισφορές έχουν φτάσει στο θεό, η δυνατότητα καταβολής τους στα τάρταρα και τα χρέη των ταμείων αγγίζουν τη στρατόσφαιρα! Οπότε τι μένει; Μια δυνατότητα ρύθμισης, μπας και μπορέσει να πληρώσει κανείς γιατί η ασφαλιστική ενημερότητα είναι σημαντικό πράγμα. Αλλά είπαμε, ή του εξωτερικού είναι ο φίλος/φίλη ή του δημοσίου. Και ναι, μέσα στο χαμό πάλι καλά που ξύπνησαν και έκαναν αυτό, μπας και μπορέσει κανείς και θεωρήσει βιβλία και κόψει και κανά τιμολόγιο και αποδώσει ΦΠΑ.
Φυσικά υπάρχει και η τρίτη εκδοχή: ο φίλος μας να είναι ελευθ. επαγγελματίας με δήλωση 3.000 ευρώ το χρόνο!

τέτοια μαλακία αρθρο δεν έχω ξαναδιαβάσει
ιδίως ο επίλογος που λέει:

Μέσα στο χαμό με τα “δύσκολα” και σκληρά μέτρα και ένα πραγματικά καλό μέτρο της κυβέρνησης, που έχει άμεση απήχηση στην καθημερινότητα και στο ξαναζέσταμα της αγοράς…

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.