Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ & "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" – ΜΕΡΟΣ ΙΙ

Τα μέτρα τα είδαμε, τα ακούσαμε. Περιμένουμε τώρα τα δελτία των 8 για να ακούσουμε και αναλύσεις επι αυτών από τους γνωστούς δημοσιογράφους που αμοίβονται με μισθούς “πείνας” και οι οποίοι καταλαβαίνουν τον πόνο του κοσμάκη καλύτερα από τον καθένα από εμάς που τρέχει και δε φτάνει (και συνήθως δεν μπορεί να πληρώνει…) για να τη βγάλει! Απλά ελληνικά.

Και επειδή τα μέτρα θα τα δείτε από αλλού, από εδώ δείτε τι (ΔΕΝ) συνέβη σήμερα στη συνεδρίαση της ΚΕΔΚΕ – ίσως το ότι (ΔΕΝ) συνέβη τελικά σήμερα να έχει σχέση και με αυτά που έγραφα σε προηγούμενη ανάρτηση, ΕΔΩ
Ο υπουργός δεν εμαφνίστηκε σήμερα στη συνεδρίαση και η ΚΕΔΚΕ έβγαλε το ακόλουθο δελτίο τύπου για το θέμα:

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΣ ΚΕΔΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ

ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΕΛΛΑΔΑΣ

Αθήνα 3/3/10

Υπόψη: Συντακτών Τ.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση για συνάντηση, για τρίτη συνεχή φορά, επανέλαβε προς τον υπουργό Εσωτερικών Γ. Ραγκούση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα η ΚΕΔΚΕ ζητά από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών να οριστεί συνάντησή τους κατά την προσεχή Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2010, προκειμένου να ενημερωθεί η Αυτοδιοίκηση για την πορεία του προγράμματος «Καλλικράτης».

Σε κάθε περίπτωση αποφασίστηκε τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010, να συγκληθεί στην Αθήνα κοινή συνάντηση του Δ.Σ. της ΚΕΔΚΕ, των Δ.Σ. των Τοπικών Ενώσεων και των δημάρχων των πρωτευουσών, με στόχο να εξειδικευτούν και να ενισχυθούν οι θέσεις της Αυτοδιοίκησης για τα μεγάλα και ανοικτά ζητήματα του «Καλλικράτη», όπως αυτά οριοθετήθηκαν στα τακτικά συνέδρια.

Η ΚΕΔΚΕ θεωρεί προσχηματική τη δικαιολογία του κ. υπουργού «ότι υπήρχε υπουργικό συμβούλιο», για τη μη παρουσία του στο σημερινό Δ.Σ.

Πράγματι υπήρχε υπουργικό συμβούλιο, αλλά αυτό τελείωσε τέτοια ώρα που δεν ήταν απαγορευτική η παρουσία του στο Δ.Σ της ΚΕΔΚΕ, το οποίο ως γνωστό ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι και τελείωσε στις 3 το απόγευμα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυτά τα ωραία, στη σκιά της σημερινής επικαιρότητας…